Touche Eclat -uutuudet

Yves Saint Laurent -uutuuksia.

Yves Saint Laurent Touche Éclat-sarjaan on tullut uusia tuotteita, joihin me olemme jo ehtineet ihastua. Tutustu viimeisimpiin uutuuksiin, löydät ne tältä sivulta.Touche Éclat High Cover.

Tuliko nukuttua liian vähän? Touche Éclat High Cover toimii vähintään yhtä hyvin kuin kaksi tupla-espressoa. Täysin peittävä peitevoide, joka toimii myös valoa heijastavana korostajana. Todellinen pelastaja unettoman yön jälkeen. Touche Éclat Shimmer Stick.

Hehkun ja loisteen tarpeessa? Apu löytyy highlighter-korostuskynästä. Touche Éclat Shimmer Stick on koostumukseltaan ihanan pehmeä ja sopii sekä kasvoille että vartalolle. Tuote on saatavana neljässä kullanhohtoisessa sävyssä.  Touche Éclat 0.

Rakastatko jo Touche Éclat -valokynää? Nyt tämä supersuosittu tuote on saatavilla myös värittömänä ja tuo ihollesi hehkua, tasoittaa juonteita ja korostaa piirteitäsi.


Touche Éclat Blur Primer.

Kirkastava pohjustustuote, joka luo täydellisen pohjan meikkivoiteelle. Touche Éclat Blur Primer tasoittaa ihon sävyä, silottaa ihoa ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä. Kaikkea sitä, mitä pohjustajalta toivot.

Tutustu uutuuksiin.

Suodatin
3 tuotetta
Yves Saint Laurent Touche Eclat High Cover
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat High Cover

28.72 € 35.90 € Ov-hinta 

1
Yves Saint Laurent Touche Eclat Shimmer Stick
1 2 3 4
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat Shimmer Stick

27.12 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer Y
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer

35.12 € 43.90 € Ov-hinta 

1

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄