3-vaiheinen ihonhoitorutiini Tata Harper -tuotteilla

3 askelta hyvinvoivaan ihoon Tata Harperin kanssa.

Olemme täysin ihastuneita Tata Harperin luonnollisiin ihonhoitotuotteisiin. Nämä upeat, vihreät kaunokaiset tarjoavat tehokasta ihonhoitoa laadukkailla raaka-aineilla - mitä muuta voisimmekaan toivoa! Tutustu kolmivaiheiseen ihonhoitorutiiniin, jolla saat ihosi voimaan hyvin ja hehkumaan uutta elinvoimaa hetkessä!


Vaihe 1: puhdistus.

Aloita rutiinisi puhdistuksesta. Nourishing Cleansing Oil mieto, silkkisen koostumuksen omaava puhdistusöljy, joka sisältää bioyhteensopivia öljyjä, jotka irrottavat meikin ja epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista vahingoittamatta ihon kosteuskerrosta. Ravinteikas puhdistusöljy sisältää myös betakaroteenia, A-, C- ja E-vitamiineja sekä omega 3 -rasvahappoja, jotka pehmentävät ja tasoittavat ihoa. Täydellinen tuote kuiville ihotyypeille!


Vaihe 2: kosteutus.

Puhdistuksen jälkeen, kun iho on vielä kostea, on aika syväkosteutukselle. Hydrating Floral Essence on kevyt hoitovesi, joka imeytyy syvälle ihoon ja antaa runsaasti kosteutusta myös ihon syvemmille kerroksille. Tuote sisältää luonnollista hyaluronihappoa, joka tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta. Levitä tämän jälkeen iholle Rejuvenating Serum, joka tasoittaa juonteita ja antaa iholle kauniin hehkun.


Vaihe 3: lukitse kosteus.

Kun olet kosteuttanut ihosi hoitoveden ja seerumin avulla, on tärkeää viimeistellä rutiini lukitsemalla kosteus ihoon. Kosteusvoide tekee tämän tehtävän ja meidän suosikkimme on Tata Harperin Repairative Moisturizer, joka on 100% luonnollinen, ultakosteuttava päivävoide. Sopii täydellisesti talviseen ihonhoitorutiiniin sen täyteläisen koostumuksen vuoksi. Voide jättää iholle ihanan sileän pinnan ja auttaa säilyttämään kosteuden koko päivän ajan.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml)
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml)

121 € 121 € Ov-hinta 

0
Tata Harper Rejuvenating Serum
Tata Harper Rejuvenating Serum

alk.125 € alk.125 € Ov-hinta 

0
Tata Harper Hydrating Floral Essence
Tata Harper Hydrating Floral Essence

alk.74.90 € alk.74.90 € Ov-hinta 

0
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml)
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml)

84.90 € 84.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄