Editor's choice / A green gift

A green gift

A green gift.

Vihreä anti-aging-suosikkimme Powercell Skinmunity on saanut täydennystä. Helena Rubinstein on lanseerannut emulsion, joka muiden sarjan tuotteiden tavoin taistelee ihon päivittäin kohtaamia haasteita vastaan.
Powercell.

Helena Rubinsteinin vihreä taistelija, joka stimuloi solujen uudistumista ja auttaa palauttamaan tasaisen ihon ja ihonsävyn. Powercell -tuotesarja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, joka on tärkeä osa estämään ihon ennenaikaista vanhenemista. Powercell Serum on mahtava pohja ihonhoitorutiinillesi, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta ja esimerkiksi pakokaasuilta!


Prodigy Cell Glow.

Mitä odotat anti-aging-tuotesarjalta? Hehkua tottakai! Maininnan arvoinen tuotesarja on ehdottomasti Cell Glow. The thing that makes the time rewind? Kaikki Prodigy Cell Glow -tuotteet sisältävät alppitähtiuutetta ja ne kosteuttavat ihoa palauttaen ihon jäntevyyden ja tehden ihosta kauniin hehkuvan. Seerumin jälkeen tulee kasvovoide, tutustu esimerkiksi Cell Glow Radiant Cream -kasvovoiteeseen, jolla saat kauniin hehkun.

Powercell & Prodigy Cell Glow.

Suodatin
13 tuotetta