All about that base

3 helppoa askelta hehkuvaan meikkipohjaan.

Joinakin päivinä saattaa tarvita muutaman ylimääräisen apukonstin. Esimerkiksi kun tummat silmänaluset paljastavat, että yöunet jäivät taas liian lyhyiksi tai kun itsepäinen näppy ei vain suostu katoamaan. Muutamalla helpolla niksillä luot täydellisen meikkipohjan ja taiot kasvoillesi raikkaan hehkun.


Prime.

Kevyt koostumus? Check. Imeytyy nopeasti? Check. Tasoittava? Check. Prime Time Brightening Foundation Primer rastittaa kaikki ruudut! Pohjustaja, joka pitää meikin paikallaan juuri niin pitkään, kuin on tarvis. Vain yksi painallus riittää, ja tästä pohjustajasta tulee meikkilaukkusi uusi vakiotuote.


Conceal.

Fake it until you make it! Pyyhi pois tummat silmänaluset, finnit ja pigmenttiläiskät Bareskin Serum Concealer -peitevoiteella. Kevyt ja pehmeä koostumus, joka kestää koko päivän. Ihon sävyyn kauniisti sulautuva peitevoide on saatavana kuudessa eri sävyssä.Foundation.

Mineraalipuuteri, joka on saavuttanut jo lähes klassikon aseman. Original Foundation SPF 15 luo luonnollisen lopputuloksen samalla, kun se peittää ihon epätasaisuuksia ja pieniä juonteita. Mineraalikoostumus antaa ihollesi kaunista hehkua ja aivan kuin se ei olisi tarpeeksi, hoitaa se myös ihoasi ja antaa UV-suojan.

bareMinerals.

Suodatin
3 tuotetta
bareMinerals Original SPF 15 Foundation
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

alk.23 € alk.23 € alk.39 € Ov-hinta 

8
bareMinerals Bareskin Serum Concealer
Medium Golden
bareMinerals Bareskin Serum Concealer

36 € 45 € 45 € Ov-hinta 

1
bareMinerals Prime Time Brightening Foundation Primer

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄