Andrea Extra Strength Creme Bleach Body
Andrea Extra Strength Creme Bleach Body

Andrea
Andrea Extra Strenght Creme Bleach Body

13.90 / 13.21
Määrä: 
Varastossa

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3–5 arkipäivää

Tuotetiedot: B000021

Vaalennusvoide vartalolle. Vaalenna tummat ihokarvat nopeasti, helposti ja hellävaraisesti Andrea-vaalennusvoiteen avulla.

Turvallisuus- ja käyttöohjeet. Tärkeää! Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen käsittelyä. Tee aina koekäsittely! Sekoita ohjeiden mukaan. Anna voiteen vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä, odota 24 tuntia. Mikäli punoitusta, ärsytystä ja muita iho-ongelmia ei ilmene, voi vaalennusvoidetta käyttää tarpeen mukaan. Älä levitä koskaan palaneelle tai vahingoittuneelle iholle. Odota, kunnes iho on täysin terve. Älä levitä koskaan silmien lähelle tai initiimialueille. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huutele välittömästi kylmällä vedellä. Älä käytä koskaan vaalennusvoidetta lämpimän kylvyn tai kasvoveden käytön jälkeen. Avoimet huokoset tekevät ihosta herkän. Mikäli iho tuntuu aristavalta tai ärsyyntyneeltä, poista voide välittömästi. Tee seuraavalla kerralla miedompi sekoitus lisäämällä enemmän vaalennusvoidetta sekoitukseen, jolloin aktivaattorin osuus on pienempi. Mikäli iho on jatkossakin arka, lopeta vaalennusvoiteen käyttö kokonaan. Älä käytä koskaan metallisia välineitä tai sekoituskulhoja. Älä koskaan sekoita vaalennusvoidetta ja aktivaattoria ennen kuin olet valmis käyttämään niitä. Älä koskaan säästä tai käytä uudelleen jo sekoitettua voidetta. Pidä tuubit kuivassa ja viileässä.

Askel askeleelta: 1. Pese varovasti kylmällä vedellä ja saippualla alue, joka vaalennetaan. Kuivaa huolellisesti. 2. Purista tuubista 6 cm Creme Bleach -voidetta. Se vastaa kokonaista ympyrää sekoituskupin pohjassa. Aseta korkki paikoilleen heti käytön jälkeen. 3. Purista 3 cm aktivaattoria puoliympyrään vaalennusvoiteen päälle. Tämän avulla saat oikean annostuksen - 2 osaa Creme Bleach -vaalennusvoidetta ja 1 osa aktivaattoria. 4. Sekoita voiteet lastalla, nopein liikkein. 5. Levitä voide lastalla vaalennettavalle alueelle. Huolehdi, että alue peittyy kokonaan. Voidetta ei saa hieroa ihoon. 6. Vaalennusaika vaihtelee henkilöstä riippuen. Odota 10 minuuttia. Pese pieni alue kylmällä vedellä nähdäksesi, onko haluttu lopputulos saavutettu. Mikäli ei ole, levitä voidetta uudestaan ja odota vielä 5 minuuttia. 7. Pese kaikki voide huolellisesti pois kylmällä vedellä. Kuivaa huolellisesti. 8. Heitä kaikki ylimääräinen seos pois. 9. Puhdista sekoituskuppi ja lasta vedellä. Tarkista, että tuubit on suljettu hyvin. Säilytä tuubit kuivassa ja viileässä.

Koko:42+28g
AndreaLisää tuotemerkiltä Andrea
Käyttö

Ainesosat

Magazine-artikkeleita aiheesta (
)

Tuotearvostelut ()

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Voisit pitää myös näistä tuotteista

Andrea Hard Wax Kit

18.91 € 19.90 €

0
Andrea Gentle Hair Remover Face

13.21 € 13.90 €

0
Sexy Hair Play Dirty (150ml)

13.90 € 21 €

0
Andrea Gentle Creme Bleach Face

13.21 € 13.90 €

0
Andrea Extra Strenght Creme Bleach Body

13.21 € 13.90 €

0
Andrea Extra Strenght Hair Remover Body

13.21 € 13.90 €

0
Andrea Quick Gel Hair Remover

7.89 € 8.30 €

0

Viimeksi näytetyt tuotteet

Andrea Extra Strenght Creme Bleach Body

13.21 € 13.90 €

0

Auta meitä kehittymään - 10% alennusta