Aquasource Super Concentrate

Aquasource Super Concentrate.

Biothermin all-in-one-suosikit, jotka taistelevat pahimpia iho-ongelmiasi vastaan! With great power comes great responsibility. Mutta Biotherm, jos joku, pystyy vastaamaan haasteeseen! Lue lisää Super Concentrate -tuotteista ja löydä juuri itsellesi sopiva!


Kuiva iho?

Bounce back in the game. Kuiva, hilseilevä iho on merkki kuivumisesta. Bounce Super Concentrate kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan, ain’t no body got time for dry skin. Jos kärsit kuivasta ihosta, on tämä ehdoton valinta osaksi ihonhoitorutiiniasi. Bounce your skin back up!


Samea iho?

Get your glow back! Kevyt emulsio kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä ja antaa kauniin hehkun. Glow Super Concentrate on todellinen supersankari! Iho tuntuu hetkessä raikkaalta ja kosteutelta. Emulsio, kuten muutkin Super Concentrate-tuotteet, sisältää myös Biothermin superainesosan Life Planktonin.


Epäpuhtauksia?

Ylimääräistä talia ja suurentuneita ihohuokosia? Thanks, but no thanks! Super Concentrate Pure on nopeasti imeytyvä kasvovoide, joka pienentää ihohuokosia ja hillitsee kasvojen kiiltävyyttä. Levitä puhdistetuille kasvolle aamuin illoin, kasvovoide taistelee ihon epäpuhtauksia vastaan helposti!

Aquasource Super Concentrate.

Suodatin
3 tuotetta
Biotherm Aquasource Glow Super Concentrate (50ml) Y
Biotherm Aquasource Glow Super Concentrate (50ml)

20.70 € 22 € 25.90 € Ov-hinta 

2
Biotherm Aquasource Bounce Super Concentrate (50ml) Y
Biotherm Aquasource Bounce Super Concentrate (50ml)

20.70 € 22 € 25.90 € Ov-hinta 

0
Biotherm Aquasource Pure Super Concentrate (50ml) Y
Biotherm Aquasource Pure Super Concentrate (50ml)

20.70 € 22 € 25.90 € Ov-hinta 

2

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄