Argan Oil -sarja Björn Axénilta.

Häikäisevää kiiltoa.

Öljy, joka hoitaa kuivaa ihoa, vahvistaa kynsinauhoja ja palauttaa kosteuden pörröisiin ja sähköisiin hiuksiin. Agranöljy on todellinen ihmeaine. Voit hyödyntää arganöljyä sekä sen raa’assa muodossa että muiden tuotteiden ainesosana. Esimerkiksi Björn Axénin uutuuksissa Arganöljy toimii keskeisenä ainesosana. Tämä uutuussarja sopii kuiville, pörröisille hiuksille, jotka kaipaavat lisää kimmoisuutta. Kerromme lisää tästä hiustenhoitosarjasta, jonka löydät meiltä Bangerheadiltä.


Sarjan sisältö.

Lanseeraus sisältää shampoon ja hoitoaineen, jota hellävaraisesti puhdistavat hiuksesi. Uutuuksista löydät myös silottavia muotoilutuotteita; Smooth cream pörröisille, paksuille ja karkeille hiuksille ja Smooth milk normaaleille ja ohuille hiuksille. Nämä silottavat uutuudet toimivat myös lämpösuojana..


Tuotteiden sisältö.

Löydät tuotteista paljon luonnonmukaisia ainesosia. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, silikonia, meraaliöljyjä, parabeenejä, vahoja, laktoosia, gluteenia tai sitruunahappoa. Tuotteet ovat tietenkin myös 100% vegaanisia. Tuloksena kosteutetut, kiiltävät ja taipuisat hiukset ilman turhia kemikaaleja.

Osta uutuuksia Björn Axénilta.

Suodatin
4 tuotetta
Björn Axén Argan Oil Conditioner (250ml) Y
Björn Axén Argan Oil Conditioner (250ml)

17.90 € 17.90 € Ov-hinta 

0
Björn Axén Argan Oil Smooth Milk (150ml) Y
Björn Axén Argan Oil Smooth Milk (150ml)

17.90 € 17.90 € Ov-hinta 

0
Björn Axén Argan Oil Shampoo (250ml) Y
Björn Axén Argan Oil Shampoo (250ml)

17.90 € 17.90 € Ov-hinta 

0
Björn Axén Argan Oil Smooth Cream (150ml) Y
Björn Axén Argan Oil Smooth Cream (150ml)

17.90 € 17.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄