BIOEFFECT Body Intensive (75ml) | Bangerhead.fi
BIOEFFECT Body Intensive (75ml) ryhmässä Miehet / Ihonhoito miehille / Vartalovoiteet miehille at Bangerhead.fi (B027210)
BIOEFFECT Body Intensive (75ml)
Y

BIOEFFECT
BIOEFFECT Body Intensive (75ml)

86.90
Määrä: 
Vain muutama jäljellä

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Tuotetiedot: Tuotenro: B027210

Bioeffect Body Intensive on tehohoito vanhenemisen merkkejä vastaan. Vartaloseerumi kosteuttaa ja ravitsee ihoa, jolloin ihosta tulee pehmeämpi, kiinteämpi ja nuoremman näköinen. Bioeffect Body Intensive häivyttää ikääntymisen merkkejä, ja sen teho perustuu todistetusti toimivaan EGF:n eli kasvutekijöiden käyttöön. EGF (epidermal growth factor) kiihdyttaa ihosolujen uusiutumista koko vartalossa. Levitä joka päivä 2-3 tippaa Bioeffect Body Intensiviä puhtaalle iholle.

Mitä EGF on?
EGF on proteiini, jota esiintyy luonnostaan iholla. Se aktivoi soluja ja saa ihosolut uusiutumaan. Vartalon oma EGF-tuotanto hiipuu hiljalleen ikääntymisen vuoksi. Lisäämällä ihon EGF-saantia elastiinin ja kollageenin tuota lisääntyy. Tällöin ihon vanhentuminen hidastuu huomattavasti, ja ihosta tulee kimmoisampi ja hehkuvampi.

Ainutlaatuinen koostumus, jonka vaikuttavat aineet ovat puhtaampia
EGF:n käyttö ihonhoidossa perustuu Nobel-palkittuun tuktimukseen. Bioeffect EGF Serum on maailman ensimmäinen ihonhoitotuote, jossa on ollut käytössä kasviperäinen EGF. Islantilaiset tutkijat ovat onnistuneet kopioimaan ihmisperäisen EGF-proteiinin geneettisen koodin ja siirtämään sen ohraan. EGF-proteiinia muodostavaa ohraa viljellään vulkaanisessa tuhkassa. Tämä tapahtuu eräässä islantilaisessa kasvihuoneessa, joka pyörii uusiutuvan geotermisen energiatekniikan avulla. Ympäristöystävällisen tekniikan ansiosta Bioeffect EGF Serumissa on mahdollista käyttää puhtaampia ja tehokkaampia vaikuttavia aineita kuin vastaavissa myytävänä olevissa tuotteissa. Ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita tai muita turhia lisäaineita. Seerumissa ei ole mitään tunnettuja allergiaa aiheuttavia aineita.

Ihotyyppi:ikääntynyt
Koko:75ml
Käyttö
Levitä tasaisesti puhtaalle ja kuivalle säärien, käsivarsien ja vartalon iholle ylöspäin suuntautuvin liikkein. Kullekin vartalon alueelle tarvitaan vain 2–4 tippaa. Käytä hieman enemmän aikaa kuivemmille ihoalueille, kuten kyynärpäille, polville ja jalkaterille. Älä käytä samanaikaisesti öljypohjaisten tuotteiden kanssa, esimerkiksi öljypohjaisen meikinpoistoaineen kanssa, sillä ne haittaavat EGF-aktiiviaineen toimintaa.
Ainesosat

Water (Aqua), Glyerine, Sodium Hyaluronate, Hydroxyehylcllulose, Sodium Chloride, Sodium, Dehydroacetate, Hordeum Vulgare Seed, Extract, Tromethamine, Egf (Transgenic Barley Sh-Oligopeptide-1)

Why we love it

Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
BIOEFFECTLisää tuotemerkiltä BIOEFFECT

Tuotearvostelut ()

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Voisit pitää myös näistä tuotteista

Y
BIOEFFECT Body Intensive (75ml)

86.90 €

0
Y
Bulldog Original Hand Cream (75ml)

6.90 €

0
Y
Jack Black Cool Moisture Body Lotion

32.90 €

0
Y
Bulldog Original Body Lotion (250ml)

10.50 €

0
Y
Acqua di Parma Colonia Body Cream (150ml)

52.90 €

0

Viimeksi näytetyt tuotteet

Y
BIOEFFECT Body Intensive (75ml)

86.90 €

0