BIOEFFECT Body Intensive (75ml) ryhmässä Miehet / Vartalonhoito miehille / Vartalovoiteet miehille at Bangerhead.fi (B027210)
BIOEFFECT Body Intensive (75ml)
BIOEFFECT Body Intensive (75ml)

BIOEFFECT
BIOEFFECT Body Intensive (75ml)

95 Ov-hinta 
Määrä: 
Vain muutama jäljellä

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Bioeffect Skincare Set Saat BIOEFFECT skincare setin kaupan päälle, kun ostat 1 vapaavalintaisen BIOEFFECT-tuotteen! Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää. Lisätään automaattisesti kassalla
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
BIOEFFECT
Lisää tuotemerkiltä BIOEFFECT
Tuotetiedot: Tuotenro: B027210

Bioeffect Body Intensive on tehohoito vanhenemisen merkkejä vastaan. Vartaloseerumi kosteuttaa ja ravitsee ihoa, jolloin ihosta tulee pehmeämpi, kiinteämpi ja nuoremman näköinen. Bioeffect Body Intensive häivyttää ikääntymisen merkkejä, ja sen teho perustuu todistetusti toimivaan EGF:n eli kasvutekijöiden käyttöön. EGF (epidermal growth factor) kiihdyttaa ihosolujen uusiutumista koko vartalossa. Levitä joka päivä 2-3 tippaa Bioeffect Body Intensiviä puhtaalle iholle.

Mitä EGF on?
EGF on proteiini, jota esiintyy luonnostaan iholla. Se aktivoi soluja ja saa ihosolut uusiutumaan. Vartalon oma EGF-tuotanto hiipuu hiljalleen ikääntymisen vuoksi. Lisäämällä ihon EGF-saantia elastiinin ja kollageenin tuota lisääntyy. Tällöin ihon vanhentuminen hidastuu huomattavasti, ja ihosta tulee kimmoisampi ja hehkuvampi.

Ainutlaatuinen koostumus, jonka vaikuttavat aineet ovat puhtaampia
EGF:n käyttö ihonhoidossa perustuu Nobel-palkittuun tuktimukseen. Bioeffect EGF Serum on maailman ensimmäinen ihonhoitotuote, jossa on ollut käytössä kasviperäinen EGF. Islantilaiset tutkijat ovat onnistuneet kopioimaan ihmisperäisen EGF-proteiinin geneettisen koodin ja siirtämään sen ohraan. EGF-proteiinia muodostavaa ohraa viljellään vulkaanisessa tuhkassa. Tämä tapahtuu eräässä islantilaisessa kasvihuoneessa, joka pyörii uusiutuvan geotermisen energiatekniikan avulla. Ympäristöystävällisen tekniikan ansiosta Bioeffect EGF Serumissa on mahdollista käyttää puhtaampia ja tehokkaampia vaikuttavia aineita kuin vastaavissa myytävänä olevissa tuotteissa. Ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita tai muita turhia lisäaineita. Seerumissa ei ole mitään tunnettuja allergiaa aiheuttavia aineita.

Ihotyyppi: ikääntynyt
Koko: 75ml
Käyttö
Levitä tasaisesti puhtaalle ja kuivalle säärien, käsivarsien ja vartalon iholle ylöspäin suuntautuvin liikkein. Kullekin vartalon alueelle tarvitaan vain 2–4 tippaa. Käytä hieman enemmän aikaa kuivemmille ihoalueille, kuten kyynärpäille, polville ja jalkaterille. Älä käytä samanaikaisesti öljypohjaisten tuotteiden kanssa, esimerkiksi öljypohjaisen meikinpoistoaineen kanssa, sillä ne haittaavat EGF-aktiiviaineen toimintaa.
Ainesosat

Huomioithan, että ainesosalista (INCI) on saattanut muuttua. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen ostosta, mikäli sinulla on allergioita tai yliherkkyyksiä. water (aqua), glyerine, sodium hyaluronate, hydroxyehylcllulose, sodium chloride, sodium, dehydroacetate, hordeum vulgare seed, extract, tromethamine, egf (transgenic barley sh-oligopeptide-1)

Why we love it

0 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Muut ostivat myös

BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)

135 € Ov-hinta 

4
BIOEFFECT EGF Eye Serum (6ml)

75 € Ov-hinta 

0
Redken Scalp Soothing Shampoo (300ml)

14.93 € 19.90 € Ov-hinta 

2
Kérastase Nutritive Creme Magistral (150ml)

22.42 € 29.90 € Ov-hinta 

0

Viimeksi näytetyt tuotteet

BIOEFFECT Body Intensive (75ml)

95 € Ov-hinta 

0

💄 It's your lucky day! 20-30% alennusta lähes kaikesta! 💄 Kampanjaehdot > >