Black Rose -ihonhoitorutiini Sisleyltä

Anti-aging ihonhoitorutiini Sisleyltä.

Täyteläisyyttä ja hehkua. Black Rose -tuotteet ovat ultimaattinen anti-aging työkalu. Tämä ylellinen tuotesarja Sisleyltä on yksi tuotemerkin suosituimpia, ja me tiedämme miksi. Esittelemme nyt rutiinin tarkemmin alla.


Kasviperäisiä uutteita.

Aloita rutiini Precious Face Oil -kasvoöljyllä, joka levitetään puhtaalle iholle. Täynnä omega 3 ja 6 -rasvahappoja, kasviperäisiä ainesosia ja ruusu-uutetta, jotka herättävät ihon uuteen päivään ja valmistavat sitä rutiinin tuleviin vaiheisiin. Seuraava vaihe, Skin Infusion Cream, on kosteusvoide, joka antaa iholle ihanaa täyteläisyyttä ja hehkua. Ylellinen koostumus ja upea tuoksu kruunaavat tuotteen käyttökokemuksen, kuten Sisleyltä voi odottaa.


Täyteläisempi iho.

Jatka rutiinia Eye Contour Fluid -silmänympärysvoiteella. Mietit kenties, mikä tässä silmävoiteessa on niin erikoista? Vastaus on yksinkertaisesti, että se häivyttää pois väsymyksen merkit, silmäpussit ja tummat silmänaluset uskomattomalla tavalla. Tämä tuote piristää koko kasvojesi ilmettä, jopa silloin, kun kauneusunet ovat jääneet lyhyiksi. Aina silloin tällöin saatat haluta lisätä rutiiniin kasvonaamion. Cream Mask on täydellinen vaihtoehto hemmotteluhetkeen.

Osta Black Rose -ihonhoitorutiini Sisleyltä.

Suodatin
4 tuotetta
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml)
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml)

187 € 187 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml)
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml)

130 € 130 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml)
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml)

204 € 204 € Ov-hinta 

0
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml)
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml)

146 € 146 € Ov-hinta 

0

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄