Bobbi Brown must-haves

Suosikkimme Bobbi Brownilta.

Joskus (lue: usein) tekee mieli testata tasan tarkkaan KAIKKIA tuotteita joltakin tuotemerkiltä. Bobbi Brown on sellainen tuotemerkki. Kun olet testannut yhtä tuotetta, tulet varmasti havittelemaan lisää. Bobbi Brown on onnistunut vuosien saatossa lanseeraamaan useita tuotteita, jotka ovat saavuttaneet kulttisuosion meidän kauneusnörttien keskuudessa. Jos Bobbi Brown on sinulle uusi tuttavuus, tutustu näihin viiteen tuotteeseen, jotka ovat meidän ultimaattisia suosikkejamme.


Vitamin Enriched Face Base.

Multitasker, jonkalaista ei ole toista. Tämä tuote on nimittäin kosteusvoide ja pohjustusvoide samassa paketissa ja antaa takuuvarmasti upean pinnan meikkipohjallesi. Täyteläinen koostumus tuntuu ihanalta iholla, eikä jätä tahmaista pintaa. Täynnä vitamiineja (B, C ja E) ja sheavoita, tämä voide on todellinen unelma. Tuotteessa on sitä paitsi upea, raikas tuoksu.


Skin Foundation Stick.

Bobbi Brown tietää todella, miten luodaan täydellinen meikkipohja. Tuotemerkin valikoimassa on monia rakastettuja meikkivoiteita, mutta jos niistä pitäisi valita yksi suosikki, valitsemme tämän. Tämä meikkivoidepuikko antaa keskivahvan peittävyyden, joka kuitenkin näyttää uskomattoman luonnolliselta iholla.


Smokey Eye Mascara Black.

Miten luoda täydelliset ripset smokey eye -silmämeikin pariksi? Tällä Bobbi Borwnin suosikkiripsivärillä tietysti. Tällä ripsivärillä luot dramaattiset ripset, jotka kestävät pitkään. Ei paakkuja, vedenkestävä koostumus ja täydellinen tumma, musta sävy. Jos meiltä kysytään, ei ripsiväri voi olla paljon tätä parempi.


Long-Wear Cream Shadow Stick.

Kaikkihan me rakastamme helppoja ratkaisuja silmämeikin luomiseen. Tämä Bobbi Brownin silmämeikkikynä on täydellinen ratkaisu nopeaan ja yksinkertaiseen silmämeikkiin. Vain muutamalla silauksella saat lisättyä meikkilookkisi kosketuksen glamouria. Levitä suoraan silmäluomelle ja häivytä sormenpäällä saumattoman lopputuloksen aikaan saamiseksi. Valitse oma suosikkisi upeiden sävyjen joukosta.


Corrector.

Hyvästele tummat silmänaluset. Tuntuuko, että peitevoide ei riitä tummien silmänalusten peittämiseen? Käännä silloin katseesi tämän correctorin puoleen. Täyteläinen koostumus neutralisoi tummat sävyt silmien alla ja hetkessä tummista silmänalusista ei ole jälkeäkään. Viimeistele levittämällä peitevoide tämän tuotteen päälle ja olet valmiina lähtöön.

Osta tuotteita.

Suodatin
5 tuotetta
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

25.52 € 31.90 € Ov-hinta 

1
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

39.92 € 49.90 € Ov-hinta 

0
Bobbi Brown Corrector
Bobbi Brown Corrector

22.32 € 27.90 € Ov-hinta 

0
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black

23.92 € 29.90 € Ov-hinta 

0
Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Bobbi Brown Skin Foundation Stick

33.52 € 41.90 € Ov-hinta 

0

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄