By Terryn uutuus Hyaluronic Hydra-Concealer

Kaikki, mitä sinun tulee tietää By Terryn uudesta peitevoiteesta.

Onko sinun vaikeaa löytää peitevoide, joka ei paakkunnu silmien alla? Et ole ainoa. Peitevoide pakkautuu usein ryppyihin ja juonteisiin etenkin ikääntyvällä ja kuivalla iholla. Mitä siis tehdä, jotta välttyisi “creasing”-efektiltä peitevoidetta käyttäessä? Tärkein asia, mitä voit tehdä on investoida laadukkaaseen tuotteeseen. By Terry on kehittänyt tuotteen, joka on tarkoitettu juuri tämän ongelman välttämiseen. Puhumme tietenkin merkin uutuustuotteesta Hyaluronic Hydra-Concealer, josta kerromme lisää alla.


Ihoa hoitava peitevoide.

Uusi Hyaluronic Hydra-Concealer tarjoaa kaikkea, mitä voit peitevoiteelta toivoa. Tuote on 87% ihonhoitotuote, joten sitä ei voi kuvailla tavanomaisen meikin tavoin. Tuotteen pääainesosa, hyaluronihappo, lukitsee kosteuden ihoon, parantaa sen kimmoisuutta ja tasoittaa juonteita. Hevoskastanjansiemenuute on toinen tärkeä ainesosa, joka muun muassa kirkastaa tummia silmänalusia.


Täydellinen sävy.

Sen lisäksi, että tuote toimii erinomaisena silmänympärysvoiteena, se on tietenkin myös fantastinen peitevoide. Sivellinlevitin on helppokäyttöinen ja auttaa peittämään tummat silmänaluset, pigmentiläiskät, epätasaisuudet ja finnit hetkessä. Tuotteella on kevyt-keskivahva peittävyys, jota voidaan vahvistaa kerrostamalla. Tuotteen 6 sävyä sisältävät puuteripigmenttejä, jotka mukautuvat sinun ihonsävyysi.


Hyaluronihappoa meikeissä.

Parhaan lopputuloksen meikkiin saa, kun iho meikin alla on kunnossa. By Terryn Hyaluronic-sarja on siksi kehitetty hoitamaan ihoa ja tasoittamaan epäkohtia hyaluronihapon avulla. Intensiivisesti kosteuttava hyaluronihappo omaa myös muita fantastisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan virheettömän ihon ja siten täydellisen lopputuloksen meikkilookkiisi. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille.

Osta uutuus.

Suodatin
1 tuotetta
By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer
By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer

37.90 € 37.90 € Ov-hinta 

0
New

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄