Cosmetics 27

The elixir of life.

Ranskalainen ihonhoitomerkki Cosmetics 27 on saapunut Bangerheadille. Täydellinen yhdistelmä luonnonkosmetiikkaa ja lääketieteellistä innovaatiota. Le secret? Centella Asiatica -uute. Vaikka kasvitieteen tuntemus ei ole vahvuutemme, tiedämme, että sitä kutsutaan myös nimellä “longevity plant”. Kuulostaa kiinnostavalta, eikö? Listasimme myös muita kiinnostavia faktoja tästä ihonhoitouutuudesta!


Tasapainottavaa ihonhoitoa.

Ihonhoitosarja, joka palauttaa elinvoiman ja hehkun ihollesi. Etsiessään ratkaisua arpien häivyttämiseen, huomattiin Centella Asiatican korjaavat ominaisuudet ja siitä tuli koko sarjan perusta. Cosmetics 27 -tuotteet edistävät ihon uudistumista ja tasapainottavat ihoa tehden siitä terveemmän näköisen ja tuntuisen.


Luonnollisia ainesosia.

Cosmetics 27 -tuotteissa ei ole käytetty parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä ja sarja on lisäksi cruelty free. Ensimmäisenä lanseerattu tuote, Baume 27, on edelleen yksi sarjan suosikkituotteista. 27 aktiivista ainesosaa sisältävä kasvovoide uudistaa ikääntynyttä ihoa ja stimuloi kollageenisyntyeesiä samalla, kun se silottaa näkyviä ryppyjä ja jättää iholle kauniin hehkun.

Cosmetics 27.

Suodatin
tuotetta

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄