Clarins Milky Boost -meikkivoide

Enemmän kuin meikkivoide.

Lisää meikkejä hoitavilla ominaisuuksilla, kiitos! Emme toivo enää meikiltämme ainoastaa tasaista ihonväriä, lisää hehkua ja ihon pienten virheiden peittymistä. Nyt toivomme meikin myös hoitavan ihoamme. Oletko tästä kanssamme samaa mieltä? Clarins ainakin on. Se näkyy merkin uusimassa lanseeruaksessa, Milky Boost -meikkivoiteessa. Tuote, joka ei ainoastaan täytä hyvän meikkivoiteen kriteereitä, vaan antaa samalla ihollesi hoivaa ja kosteutusta. Maitomainen koostumus on täynnä hyviä ainesosia, joista kerromme lisää alla.


Tasainen ja eloisa iho.

Mitä voit odottaa tältä tuotteelta? Ensinnäkin, saat tasaisemman sävyn ihollesi ja väsymyksen merkit peittyvät. Ihosi näyttää sitä paitsi sileämmältä ja eloisammalta, ja tuotteen raikas tuoksu tuntuu miellyttävältä. Voit valita viidestä eri sävystä ja tuote mukautuu juuri sinun ihollesi sopivaksi.


Parhaat palat hedelmistä.

Löydät uutuustuotteesta muun muassa kiiviuutetta, joka sisältää E- ja C-vitamiineja sekä useita muita hyödyllisiä ravintoaineita. Ei lainkaan hullumpaa saada näin paljon ravintoa iholleen meikkivoiteen avulla. Tuote sisältää lisäksi myös persikkamaitoia, joka auttaa sinua saavuttamaan pehmeän ja sileän lopputuloksen ihollasi.

Tutustu Clarins Milky Boost -tuotteisiin.

Suodatin
1 tuotetta
Clarins Milky Boost
01 Milky Cream 02 Milky Nude 03 Milky Cashew 04 Milky Auburn 05 Milky Sandalwood
Clarins Milky Boost

29.50 € 35 € 36.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄