Total Eye Lift Uutuus Clarinsilta

Total Eye Lift Clarinsilta.

Harungana ja acacia. Nämä kaksi aktiivista ainesosaa ovat ratkaisu löystyneelle silmänympärysiholle ja tummille silmänalusille. Esittelemme nyt tarkemmin uutuustuotteen Clarinsilta, Total Eye Lift, joka sisältää juuri näitä aktiivisia ainesosia ja on vastaus ikääntyvään silmänympärysihoon. Kerromme lisää tästä uutuudesta ja sen upeista vaikutuksista alla.


Luonnollista alkuperää.

Rakastamme tuotteita, jotka sisältävät luonnollisia ainesosia. Tässä tuotteessa 94% ainesosista on luonnollista alkuperää ja se tekee tottakai meidät iloisiksi. Löydät ainesosalistalta muun muassa albisiaa, joka häivyttää silmäpussien ja tummia silmänalusia. Hevoskastanja, guaraana ja kofeiini piristävät silmänympärysihoa. Lisäksi löydät tuotteesta sheavoita, joka pehmentää silmien ihoa tehokkaasti.


Piristystä silmille.

Tässä luonnollisessa tuotteessa on sitä paitsi kevyt ja miellyttävä koostumus. Siinä yhdistyvät geelin keveys ja voiteen pehmeys, ja lopputulos on helposti imeytyvä silmävoide, jota on miellyttävää levittää. Silmänympärysihostasi tulee kiinteämpi ja silmäpussit ja tummat silmänaluset häipyvät. Tämä tuote on siis todellinen must-have syksyyn.

Osta uutuus itsellesi.

Suodatin
1 tuotetta
Clarins Total Eye Lift (15ml) Y
Clarins Total Eye Lift (15ml)

57.50 € 58 € 70.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄