Cleanformance-sarja Baborilta

Doctor Babor Cleanformance.

Uutta vegaanista ihonhoitoa Baborilta, joka on suunniteltu nuorelle ja vaativalle iholle. Tämä uutuussarja sisältää tuotteita, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja tuovat iholle kauniin, terveen hehkun. Lue lisää Baborin uudesta Clean Beauty -tuotesarjasta alta.


Sisältö.

Tuotteet sisältävät muun muassa pre- ja probiootti kompleksin, joka suojaa ihoa ja tasapainottaa sitä. Löydät tuotteista myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Tuotteet kuuluvat Clean Beauty -kategoriaan, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat täysin vapaita muun muassa mikromuoveista, parabeeneista, mineraaliöljyistä, silikonista, gluteenista, laktoosista ja synteettisistä hajusteista. Tuotteissa ei siis ole mitään ylimääräistä ja saavat silti aikaan näkyviä tuloksia tehokkaasti.


Tuotteet.

Nämä vegaaniset, puhtaat ja tehokkaat tuotteet koostavat yhdessä kokonaisvaltaisen ihonhoitorutiinin. Tähän lanseeraukseen sisältyy mutapuhdistus, jota voidaan käyttää myös mutanaamiona ja puhdistuslaput, joilla puhdistat kasvot nopeasti ja helposti. Tuotesarjaan sisältyy myös kolme kosteusvoidetta eri ihotyypeille: seka- ja kuivalle iholle, herkälle ja ärtyneelle iholle sekä kuivalle ja väsyneelle iholle. Lisäksi sarjaan kuuluu kaksi seerumia sekä silmänympärysvoide ja yönaamio. Tutustu uutuuksiin alla.

Tutustu Cleanformance -sarjaan Baborilta.

Suodatin
10 tuotetta