Clinique Moisture Surge

Valmistaudu lämpöön.

Ihosi tarvitsee kosteutusta vuoden ympäri, mutta lämpimämpinä vuodenaikoina voi olla tarpeen välttää paksumpia voiteita, jotta iho ei rasvoitu ja ala kiiltää. Voi siis olla aiheellista vaihtaa täyteläiset kosteusvoiteet kevyempiin, kosteuttaviin tuotteisiin. Meidän suosituksemme on Clinique Moisture Surge. Me kerromme lisää tästä tuotesarjasta ja suosittelemme tuotteita, jotka sopivat kesäiseen ihonhoitoon.


Kevyt koostumus.

Kun puhutaan Moisture Surge -tuotteista, on pakko mainita klassikkotuote 72-hour auto-replenishing hydrator. Tätä tuotetta voi kuvailla koko tuotesarjan peruspilariksi. Kosteusvoide sisältää muun muassa hyaluronihappoa ja aloe veraa, jotka kosteuttavat ja täyttävät ihoa jättäen jälkeensä sileämmän ihon pinnan. Viilentävä koostumus sopii täydellisesti kesäihon tarpeisiin.


Nopeaa kosteutusta.

Yksi tuote, joka kannattaa pitää aina mukana kesällä on face mist. Face Spray Thirst Skin Relief on viilentävä ja kosteuttava kasvosuihke, jonka avulla pintakuiva iho pysyy kosteana koko kesäpäivän ajan. Suihke sisältää myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta kuten ilman saasteilta. Tämä tuote kannattaa siis pitää mukana niin käsilaukussa kuin rantakassissakin.


Vältä kuivat huulet.

Huulten iho on ohutta ja altistuu siksi erityisen herkästi kuivumiselle etenkin aurinkoisen vuodenaikana. Aurinkosuojan lisäksi kannattaa huulia hoitaa myös kosteuttavalla huulivoiteella. Suosittelemme Lip Hydro-Plump Treatment -huulivoidetta, joka tekee huulistasi kosteat ja sileät. Tutustu kaikkiin Moisture Surge -tuotteisiin alla.

Osta Moisture Surge -tuotteita Cliniquelta.

Suodatin
7 tuotetta
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
30ml 50ml 200ml
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

alk.14.93 € alk.19.90 € Ov-hinta 

6
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)

28.72 € 35.90 € Ov-hinta 

2
Clinique Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate (15ml)
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)

27.12 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25
Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25

22.32 € 27.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment (10ml)

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄