Conscious skincare

Ruotsalainen luonnonystävä.

Ekologista ihonhoitoa parhaimmillaan! Maria Åkerberg -ihonhoitosarja lanseeraa myyntimenestyksiä toisensa jälkeen. Voit luottaa korkeaan laatuun, jota ei saavuteta luonnon ja eläinten kustannuksella. Kaiken hehkutuksen arvoista. Listasimme omat suosikkimme, ehkä löydät niistä omat suosikkisi?


Palkittu kuorintavoide.

Meidän on pakko aloittaa tästä ehdottomasta suosikista: Papaya Peeling! Entsyymikuorinta, joka sisältää papaijaa (tietysti), laventelia ja auringonkukkaa. Levitä kuivalle ja puhdistetulle iholle ja lisää hieman vettä. Hiero kasvoille ja huuhtele vedellä. Vinkki: Viimeistele haluamallasi Freshener-suihkeella ja ihosi on valmis vastaanottamaan seuraavan ihonhoitotuotteen.


Tasapainoittava kasvovesi.

Ja näistä puheen ollen, freshener-suihkeet ovat mahtavia! Kolme eri tuoksua kolmelle eri ihotyypille. Neroli Freshener, tasapainoittava kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin herkälle iholle. Käytä kasvojen puhdistuksen jälkeen tai suihkauta virkistävästi kasvoille päivän aikana!


Kosteuttava kasvovoide.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi Face Lotion Moist -kasvovoiteella. Kevyt kasvovoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa aamuin illoin. Voide sopii normaalille, kuivalle ja nuorelle iholle sekä iholle, joka kärsii esimerkiksi ekseemasta tai ruusufinnistä. Jos ihosi on todella kuiva kylmän talven jäälkeen, levitä Royal Facial Oil Moist -öljyä iholle ennen kasvovoidetta.

Maria Åkerberg.

Suodatin
5 tuotetta
Maria Åkerberg Neroli Freshener
250 ml 125 ml 30 ml
Maria Åkerberg Neroli Freshener

alk.5.90 € alk.5.90 € Ov-hinta 

0
Maria Åkerberg Flower Freshener
250 ml 125 ml 30 ml
Maria Åkerberg Flower Freshener

alk.4.90 € alk.4.90 € Ov-hinta 

0
Maria Åkerberg Air Freshener (125ml) Y
Maria Åkerberg Air Freshener (125ml)

16 € 16.90 € Ov-hinta 

0
Maria Åkerberg Lemon Freshener
125 ml 250 ml
Maria Åkerberg Lemon Freshener

alk.16 € alk.16.90 € Ov-hinta 

0
Maria Åkerberg Papaya Peeling
100 ml 30 ml
Maria Åkerberg Papaya Peeling

alk.6.90 € alk.6.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄