Eco Therapy Revive -sarja Maria Nilalta

Eco Therapy Revive Maria Nilalta.

Kovinkaan monelle ei tule yllätyksenä, että Maria Nila kehittää luontoystävällisiä tuotteita. Hyvä esimerkki tästä on uusi Revive-tuotesarja, joka ottaa ympäristön huomioon luonto- ja eläinystävällisiä materiaaleja ja ainesosia apunaan käyttäen. Maria Nilan ensimmäinen COSMOS-Ecocert -sertifioitu tuotesarja, joka hyödyntää merestä kerättyä ja kierrätettyä muovia pakkausmateriaaleissaan. Lisäksi tuotesarja on tietenkin 100% vegaaninen ja saanut PETAn, Leaping Bunnyn ja Vegan Society sertifikaatit, kuten kaikki Maria Nilan tuotteet. 


Tuotteet.

Löydät tästä sarjasta shampoon, hoitoaineen ja tehohoidon. Kolmivaiheinen hiustenhoitorutiini käyttää apunaan tehopuhdistavaa misellitekniikka, tasapainottavaa aloe veraa ja vahvistavia kasviproteiineja. Tuotesarja ottaa huomioon niin ympäristön kuin eläimetkin. Luonnollisia ja ekologisia ECOCERT-sertifioituja ainesosia pakattuna kierätettyyn merestä kerättyy jätemuoviin.


Sisältö.

Tuotteet sisältävät misellimolekyylejä, jotka poistavat liiallisia öljyjä hiuksistasi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Aloe vera pehementää ja rauhoittaa hiuksia ja auttaa säilyttämään terveen tasapainon hiuspohjassa. Lisäksi tuotteet sisältävä kasviproteiineja kaalista, porkkanoista ja sitruunasta, jotka sitovat hiusten rakenteita ja auttavat säilyttämään kosteuden hiuksissa pidempään.

Tutustu Eco Therapy Revive -tuotesarjaan.

Suodatin
3 tuotetta
Maria Nila Eco Therapy Revive Masque (250ml)
Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner
300ml 100ml
Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner

alk.14 € alk.14 € Ov-hinta 

0
Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo
350ml 100ml
Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo

alk.14 € alk.14 € Ov-hinta 

0

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄