Emma Hardie nyt Bangerheadillä

Ihastu kanssamme Emma Hardieen.

Toivota tervettuleeksi uusin tulokkaamme Emma Hardie. Haluamme tietenkin antaa pienen esittelyn, jotta tämä upea uutuus tulee sinullekin tutuksi. Uudet ystävät otetaan aina avosylin vastaan, vai mitä? Ja tämä tuotemerkki onkin ystävä, jonka todella haluat elämääsi. Ystävä, joka tuo parhaat puolesi esiin. Joka saa sinut hehkumaan sisältä ulos ja joka saa sinut tuntemaan itsesi nuoreksi ja joka palauttaa tasapainon ihonhoitorutiiniisi. Lue lisää, niin kerromme, miksi Emma Hardiesta tulee pian ihosi paras ystävä.


Eläinten ja luonnon ystävä.

Mitä kaikkea on Emma Hardie? Ensinnäkin haluamme mainita, että Emma Hardie on eläinten ystävä. Tuotteita ei ole testattu eläimiin ja lähes kaikki tuotteet ovat vegaanisia (ainoastaan Moringa Cleansing Balm sisältää mehiläisvahaa). Merkki on sitä paitsi luontoystävällinen ja tuotteissa suositaan luonnollisia ainesosia. Monista tuotteista löydät muun muassa moringasiemeniä, jotka sisältävät c- ja a-vitamiinia, kaliumia ja kalsiumia. Se puhdistaa ihoa ja toimii tehokkaana antioksidanttio, jolla on liuta erilaisia ikääntymistä ehkäiseviä ominaisuuksia. Emma Hardien tuotteista löydät myös muita ihania ainesoasi kuten alppitähtiuutetta, avokaadoa, rypäleensiementä ja silkkipuuta.


Toimii kaikissa tilanteissa.

Emma Hardie on lisäksi todellinen kameleontti, joka toimii kaikenlaisissa asetelmissa. Tuotteista ei löydy ainesosia, jotka ärsyttäisivät herkkää ihoa. Tuotteet sopivat siksi hyvin kaikille ihotyypeille (kannattaa toki aina testata, jos sinulla on erityisiä iho-ongelmia). Emma Hardiea on helppo suositella myös sinulle, joka olet raskaana. Ihanuuksien lista jatkuu, sillä Emma Hardie on sitä paitsi myös ympäristöystävällinen tuotemerkki. 95% tuotteiden pakkauksista on tehty kierrätettävistä materiaaleista. Toivomme, että tämä esittely inspiroi sinutkin tutustumaan tähän ihanuuteen lähemmin. Kokeile vaikka ikonista Moringa Cleansing Balm -puhdistusvoidetta, joka sai meidätkin alunperin ihastumaan Emma Hardieen.

Tutustu Emma Hardieen.

Suodatin
15 tuotetta

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lue lisää > >