Energy Boost -hoitokuuri Baborilta

Anna ihollesi uutta energiaa viikossa.

Viikon kestävä kuuri, joka antaa ihollesi superannoksen energiaa. Kuulostaa unelmien täyttymykseltä! Enää ei kuitenkaan tarvitse vain unelmoida, sillä Babor on nyt lanseerannut 7 ampullin kuurin, joka herättää ihosi uuteen eloon ja tekee siitä täyteläisemmän ja kiinteämmän. Lue lisää tästä vallankumoiksellisesta 7 päivän tehokuurista alta.


Miten sitä käytetään?

Yksi Baborin tehokkaimmista kuureista, The Precious Collection sisältää kolmea erilaista ampullia, jotka tehokkaasti ehkäisevät ja korjaavat ikääntymisen merkkejä ihossa. Jos ampullit eivät ole sinulle tuttuja, ne ovat seerumin kaltaisia tiivisteitä pienissä kerta-annoksissa, jotka antavat ihollesi suuren annoksen aktiivisia ainesosia.


Miten ampullit tehoavat?

Uutuuskokoelma sisältää kolme Rose Gold Energy -ampullia, kaksi Gold Volume -ampullia ja kaksi Platinum Lift -ampullia. Ampullit vauhdittavat solujen uusiutumista ihossa, tekevät ihostasi täyteläisemmän ja kosteutetun ja suojaavat ihoa oksidatiiviselta stressiltä. Platinum Lift sisältää lisäksi ihoa kohottavia ominaisuuksia. Kuurin lopussa ihosi näyttää pirteältä ja kirkkaalta.

Osta The Precious Collection.

Suodatin
1 tuotetta
Babor Precious collection Y
Babor Precious collection

49 € 71.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄