Ennenaikaista ikääntymistä vastaan

Ihonhoitoa ikääntyvälle iholle.

Lisää kimmoisuutta, kiinteyttä ja hehkua - vähemmän ryppyjä. Stem Cellular ja Signal Peptides ovat kaksi eri tuotesarjaa Juice Beauty -merkiltä, jotka molemmat vaikuttavat tehokkaasti ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Tuotesarjojen ero on siinä, millaisiin ikääntymisen merkkeihin ne vaikuttavat. Kerromme lisää tuotesarjojen erilaisista ominaisuuksista sekä annamme parhaat tuotevinkkimme, joilla voit päästä alkuun taistelussasi ikääntymistä vastaan.


Stem Cellular.

Tämä sarja ehkäisee ja vähentää näkyviä ryppyjä ja juonteita. C-vitamiini ja hedelmäkantasolut, yhdistettynä reservatrolia sisältävän rypälesiemenöljyn ominaisuuksiin, vähentään juonteita. Haluamme vinkata Stem Cellular 2-in-1 Cleanser -puhdistustuotteesta, joka on kehitetty juurikin iholle, jolla esiintyy ryppyjä ja juonteita, ja joka puhdistaa hellävaraisesti samalla tasoittaen ihon pintaa.


Signal Peptides.

Jos sinulla on ikääntyvä iho, saatat haluta lisätä edellä mainittuun tuotesarjaan myös tuotteita, jotka on erityisesti kehitetty lisäämään ihon kimmoisuutta ja tarmoa. Saanemme esitellä: Signal Peptides -tuotesarja. Firming Serum ja Firming Eye Balm ovat kosteuttavia, uudistavia ja ihoa suojaavia tuotteita, jotka lisäämällä rutiiniisi voit saada ihoosi lisää hehkua ja nuorekkuutta.

Tutustu tuotteisiin.

Suodatin
3 tuotetta
Juicy Beauty Signal Peptides Firming Eye Balm (13ml) Y
Juicy Beauty Signal Peptides Firming Serum (30ml) Y
Juice Beauty Stem Cellular 2-In-1 Cleanser (133ml) Y
Juice Beauty Stem Cellular 2-In-1 Cleanser (133ml)

39.90 € 39.90 € Ov-hinta 

0
EKO

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄