Eroon ihon tummentumista

No more dark spots.

Eikö olekin ihanaa löytää tuotemerkki, joka on tehnyt valikoimastansa helposti navigoitavan? Että löydät helposti tuotteen, joka tehoaa juuri sinun ihosi ongelmiin? Dermaceutic on nimittäin brändi, joka jakaa tuotteensa seitsemään yksinkertaiseen kategoriaan: Cleanse, Purify, Stimulate, Restore, Protect, Prevent ja Target. Jos ihosi kaipaa palautumista, tutustu tarkemmin restore-tuotteisiin ja jos taas kaipaat tuotteita, jotka toimivat enemmän ehkäisevästi, kannattaa tutustua prevent-tuotteisiin, ja niin edelleen. Alla listaamme muutaman vinkin tuotteista, joilla saat vähennettyä ihon tummentumia. Nämä tuotteet olemme valikoineet ihon erilaisten tarpeiden mukaan Dermaceuticin kategorioista. Katso vinkkimme alta.


Stimulate.

Tästä kategoriasta löydät muun muassa tämän kuorivan yövoiteen. Light Ceutic, joka sisältää sekä glykolihappoa, fytiinihappoa että C-vitamiinia, jotka säännöstelevät ihon melaniinin tuotantoa. Melaniini on ihon väripigmenttiä, jonka lisääntyminen aiheuttaa iholla esiintyvät tummentumat.


Restore.

Jos kaipaat jotakin enemmän korjaavaa, täytyy sinun kokeilla suursuosikkia K Ceutic -voidetta. Voide sisältää glykolihappoa ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon suojakerosta ja samalla auttaa ihoa uusiutumaan. Voidaan käyttää päivittäin tai tarpeen tullen.


Prevent.

Jos pigmenttiläiskät eivät vielä vaivaa sinua, mutta haluat ehkäistä niitä, kokeile Tri Vita C30 -seerumia. C-vitamiinilla rikastettu seerumi ulotuu syvälle ihoon ja vaikuttaa pitkäkestoisesti. Myös C25 Cream ehkäisee tummien läiskien syntymistä. Molemmat tuotteet auttavat sinua saavuttamaan nuorekaamman ja eloisamman ihon.


Target.

Jos sen sijaan haluat tehokkaan täsmähoidon, tässä ovat tuotteet siihen. Yellow Cream -voidetta käytetään iltaisin pigmenttiläiskiin tai tummentumiin. Säännöllisessä käytössä tuote häivyttää pigmenttiläiskiä ja saa aikaan tasaisemman sävyn iholla. Käytä tuotetta mielellään Light Ceutic -voiteen jälkeen iltarutiinin aikana.

Tutustu tuotteisiin.

Suodatin
5 tuotetta
Dermaceutic K Ceutic (30ml) Y
Dermaceutic K Ceutic (30ml)

39 € 51.90 € Ov-hinta 

0
Dermaceutic C25 Creme (30ml) Y
Dermaceutic C25 Creme (30ml)

49 € 63.90 € Ov-hinta 

0
Dermaceutic Light Ceutic (40ml) Y
Dermaceutic Light Ceutic (40ml)

39 € 51.90 € Ov-hinta 

0
Dermaceutic Yellow Cream (15ml) Y
Dermaceutic Yellow Cream (15ml)

47 € 61.90 € Ov-hinta 

0
Dermaceutic Tri Vita C30 (30ml) Y
Dermaceutic Tri Vita C30 (30ml)

97.90 € 97.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄