Even Better -tuotteet Cliniquelta

Even Better -tuotteet Cliniquelta.

Tasainen ihonsävy on aina toivelistallamme, kun etsimme sopivaa pohjameikkituotetta. Lisäksi tuotteen pitää tietenkin olla myös pitkäkestoinen ja hengittävä. Onneksi Even Better -tuotesarja Cliniquelta tarjoaa juuri näitä ominaisuuksia. Tähän rakastettuun tuotesarjaan on sitä paitsi ilmestynyt muutama upea uutuus, jonka haluamme nyt esitellä. Mikä näistä pääsee mukaan sinun syysrutiiniisi?


Ihonhoito.

Tasainen ihonsävy on tietenkin helppo saavuttaa meikin avulla. Epätasaisen sävyn tasoittamiseen on kuitenkin olemassa myös tehokkaita ihonhoitoratkaisuja. Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector kirkastaa ihoa ja häivyttää tummia läiskiä, hyperpigmentaatiota ja aknearpia tehokkaasti, jotta pääset ihon sävyeroista eroon lopullisesti. Tuote on hellävarainen ja sopii siksi myös herkälle iholle.


Pohja.

Ymmärrämme kuitenkin, että ihohoidon lisäksi saatat haluta ottaa käyttöön nopeamman ratkaisun. Even Better Makeup SPF15 -meikkivoide yhdessä Even Better Concealer -peitevoiteen kanssa antaa luonnollisen peittävyyden ja samalla kirkastaa ihoa C-vitamiinin avulla. Peitevoide sisältää myös hyaluronihappoa ja kofeiinia, jotka saavat aikaan pirteän ja täyteläisen näköisen ihon.


Huulet.

Sarjasta löytyy näiden lisäksi muitakin hoitavia meikkiratkaisuja. Näistä esimmerkkinä uutuus Even Better Pop Lip Colour Foundation. Nämä huulipunat sointuvat huuliesi luonnollisen sävyyn ja sisältävät ravitsevaa E-vitamiinia ja muita hoitavia raaka-aineita, jotka kosteuttavat huuliasi ja antavat niille kauniin, luonnollisen sävyn, joka kestää jopa 8 tuntia.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Clinique Even Better Concealer
Clinique Even Better Concealer

21.50 € 24 € 26.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Even Better Makeup SPF15
Clinique Even Better Makeup SPF15

alk.23.90 € alk.33.90 € Ov-hinta 

2
Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation
Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation

18.30 € 20 € 22.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector (50ml) Y
Clinique Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector (50ml)

83.10 € 101.90 € 101.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄