Extra hoivaa hiuksillesi tehohoidolla

Extra rakkautta hiuksillesi.

Ihomme ei ole ainoa kehon osa, joka kaipaa hoivaa altistuttuaan auringolle, kylmyydelle ja ilman saasteille. Korjataksesi vaurioita ja välttääksesi hiusten kulumisen, on hyvä lisätä hiustenhoitorutiiniin tehohoito ainakin kerran viikossa. Hiuksesi saavat siten suuren annoksen ravinteita ja kosteutta tehokkaasti ja pysyväy vahvoina ja terveinä pidempään.


Uudelleenrakenna ja korjaa.

Ensimmäinen vinkkimme on kevyt ja syvältä hoitava hiusnaamio Noir Stockholm Epic Treat Deep Conditioner, joka uudelleenrakentaa vaurioituneita, kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. Tehohoidon kevyen koostumuksen ansiosta se ei tee hiuksista painavia vaan korjaa ja kosteuttaa jättäen jälkeensä kevyen ja hyvinvoivan tunteen hiuksiisi. 


Palauta kimmoisuus ja kiilto.

Suosikkisarjamme Oriben valikoimasta, Gold Lust, sisältää myös upean tehohoidon, jota haluamme lämpimästi suositellas. Oribe Gold Lust Transformative Masque palauttaa hiuksiisi terveen kimmoisuuden, pehmeyden, volyymin ja kiillon. Viimeiseksi haluamme vinkata Sisley Regenerating Hair Care Mask -tuotteesta, joka on täydellinen ratkaisu herkälle hiuspohjalle.

Osta tuotteita.

Suodatin
3 tuotetta
Noir Stockholm Epic Treat Deep Conditioner (200ml) Y
Noir Stockholm Epic Treat Deep Conditioner (200ml)

37.90 € 37.90 € Ov-hinta 

0
Sisley Regenerating Hair Care Mask (200ml) Y
Sisley Regenerating Hair Care Mask (200ml)

61 € 83.90 € Ov-hinta 

0
Oribe Gold Lust Transformative Masque (150ml) Y
Oribe Gold Lust Transformative Masque (150ml)

72 € 74.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄