Extreme Lenght Redkeniltä

Pidemmät ja vahvemmat.

Tämä hiustenhoitosarja saattoi kuulua Tähkäpään hiusrutiiniin - niin tehokkaasti se auttaa saavuttamaan pitkät ja terveet hiukset. Voisimme ainakin kuvitella, että nämä Redkenin tuotteet olivat Tähkäpään klassisen tarinan taustalle. Jos sinäkin tavoittelet pitkiä ja teveitä hiuksia, tutustu Extreme Length -tuotesarjaan, jonka esittelemme nyt tarkemmin alla.


Terveet hiukset.

Et tarvitse taikoja saavuttaaksesi pitkiä ja terveitä hiuksia - ainakaan, jos Redkeniltä kysytään. Tarvitset yksinkertaisesti oikeat tuotteet, jolla saat hiuksesi voimaan hyvin. Tuotteita, jotka ovat täynnä ravitsevaa biotiinia, risiiniöljyä ja soijaproteiinia. Juuri näistä ainesosista on Redkenin Extreme Lenght -tuotesarja tehty ja juuri siksi, suosittelemme tätä pitkistä hiuksista haaveilevalle.


Vahvat hiukset.

Tuotesarjasta löytyy shampoo, hoitoaine ja tehohoito, jotka korjaavat vaurioituneita hiuksia ja vahvistavat hiuksiasi ehkäisten katkeilua ja hiusten irtoamista. Hiuksesi saavat siis mahdollisuuden kasvaa pidemmiksi, kun hiussuortuvat ovat vahvempia ja hyvinvoivempia. Löydät nämä uutuustuotteet Redkenin valikoimasta. Tutustu tuotteisiin ja ala tavoitella pitkiä hiusunelmiasi.

Tutustu Extreme Length -tuotteisiin.

Suodatin
3 tuotetta
Redken Extreme Length Shampoo (300ml) Y
Redken Extreme Length Shampoo (300ml)

17 € 21.90 € Ov-hinta 

0
Redken Extreme Length Conditioner (250ml) Y
Redken Extreme Length Conditioner (250ml)

18 € 23.90 € Ov-hinta 

0
Redken Extreme Length Split End Sealer (150ml) Y
Redken Extreme Length Split End Sealer (150ml)

21.50 € 26.90 € 26.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄