Find your Thermique

Thermique?

Olet ehkä törmännyt näihin tuotteisiin etsiessäsi hiustenhoitotuotteita? Kérastasen valikoimasta löytyy useita Thermique-tuotteita, joilla viimeistelet hiustenhoitorutiinisi. Tämähän alkaa olla jo kuin vanha sanonta "pesun jälkeen tulee lämpösuoja". Lue lisää, miksi tarvitset Tehrmiquen osaksi hiustenhoitorutiiniasi ja kuinka löydä hiuksillesi sopivan vaihtoehdon.Heat protector for the win.

Muotoile oikein. Emmekä nyt tarkoita sitä, kuinka ja millä tavoin muotoilet hiuksesi, vaan kuinka teet prosessista hellävaraisemman. Ei ole uutta, että föönaus ja lämpökäsittelyt vahingoittavat hiuksia. Suojatakesi hiuksesi kuivumiselta ja latvat kulumiselta, on hyvä ja luotettava lämpösuoja kaiken A ja O. Thermique is just that. 


Which one...

Kérastase Thermique on ehdoton vaihtoehto viimeistelemään hiustenhoitorutiinisi ja aloittamaan hiusten muotoilun. Mutta mikä niistä olisi sopiva vaihtoehto? Annamme äänemme sarjan uusimmalle tulokkaalle, nimittäin Thermique Extentioniste. Täydellinen sinulle, joka tavoittelet pitkiä ja terveitä hiuksia.


...should I pick?

Jos hiuksesi tuntuvat kuluneilta ja vaurioituneilta, on korjaava Ciment Thermique paras valinta. Nectar Thermique ravitsee hiuksia ja tekee hiuksista kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Pörröisten hiusten pelastus taas on Kératine Thermique. Kaikki neljä tuotetta sisältävät lämpösuojan, joka tekee hiusten muotoilusta hellävaraisempaa.

Kérastase Thermique.

Suodatin
4 tuotetta
Kérastase Resistance Ciment Thermique (150ml) Y
Kérastase Resistance Ciment Thermique (150ml)

27.90 € 30 € 34.90 € Ov-hinta 

1
Kérastase Nutritive Nectar Thermique (150ml) Y
Kérastase Nutritive Nectar Thermique (150ml)

27.90 € 28 € 34.90 € Ov-hinta 

0
Kérastase Discipline Keratin Thermique Cream (150ml) Y
Kérastase Discipline Keratin Thermique Cream (150ml)

27.90 € 30 € 34.90 € Ov-hinta 

0
Kérastase Resistance Extentioniste Thermique (150ml) Y

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄