Get your glow back

Let it glow.

Etsitkö ihonhoitotuotteita, jotka saavat ihosi hehkumaan? Helena Rubinstein -uutuus Prodigy Cell Glow on anti-aging-sarja, joka palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun. Ja sen salaisuus? Tuotesarja sisältää esimerkiksi alppitähtiuutetta, joka taistelee tehokkaasti näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Lisää nämä kolme vaihetta ihonhoitorutiiniisi ja sinulta kysytään varmasti henkilöpapereita vielä kuusikymppisenäkin.


1. Seruumi.

Aloita Prodigy Cell Glow Concentrate -seerumilla, joka tuo elävyyttä ja hehkua samealle ja elottomalle iholle. Seerumi ei hoida vaan ihon pintaa, vaan vaikuttaa syvällä tehden ihosta kiinteämmän ja vahvemman.


2. Päivävoide.

Seerumin jälkeen vuorossa on kasvovoide. Prodigy Cell Glow Radiant Cream tuo iholle hehkua ja häivyttää ennen aikaisia vanhenemisen merkkejä. Levitä voidetta kasvoille ja hiero poskiasi saavuttaaksesi luonnollisen ruusuisen hehkun.


3. Silmänympärysvoide.

Sarjan viimeinen askel: silmänympärysvoide. Prodigy Cell Glow Eye Cream on kauniin vaaleanpunaista, aivan kuten muutkin sarjan tuotteet. Sano hyvästit epätasaiselle ja elottomalle iholle ja tummille silmänalusille. Upea ja terve hehku odottaa aivan nurkan takana – tai tässä tapauksessa – hieman alempana tällä sivulla!

Prodigy Cell Glow.

Suodatin
3 tuotetta
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Radiant Cream (50ml)
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Concentrate (50ml)
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Concentrate (50ml)

190.32 € 237.90 € Ov-hinta 

0
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Eyecream (15ml)
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Eyecream (15ml)

102.32 € 127.90 € Ov-hinta 

0

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄