ghd Aura Hair Dryer
ghd Aura Hair Dryer
ghd Aura Hair Dryer

ghd
ghd Aura Hair Dryer

163.90 / 131.12 Ov-hinta 
Määrä: 
Varastossa

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
ghd
Lisää tuotemerkiltä ghd
Tuotetiedot: Tuotenro: B008507

Tämä näyttää todennäköisesti ensi silmäyksellä klassikolta, mutta uudella ja uraauurtavalla tekniikalla uusi ghd:n hiustenkuivaaja tarjoaa aivan toisenlaisen muotoilukokemuksen!

Hiusmuotoilun johtava ja trendejä kehittävä tuotemerkki on juuri tuonut markkinoille uuden ja epätavallisen muotoilutuotteen, joka muuttaa hiusten muotoilua. Ajattelet varmasti kyseessä olevan hiustenkuivaaja. Näin onkin, mutta tämä hiustenkuvaaja ei ole läheskään sama, mitä olet kokeillut tähän mennessä. ghd auraTM:n on kehittänyt ghd:n tutkimusryhmä Cambridgessa, yhdessä salonkien ja hiusmuotoilijoiden kanssa. Se on jotain aivan uutta, mitä markkinoilla ei ole nähty aikaisemmin.

Miksi? ghd:n global creative director Sam McKnight, joka käytti ghd aura -hiustenkuivajaa London Fashion Weekin backstagella, sanoo: "ghd auraTM tarjoaa aivan uskomatonta kiiltoa ja ylellistä tuuheutta... suorastaan rakastan siitä! Hiustenkuivaaja, joka kuivaa hiukset muotoillen ne samalla, tekee ghd aurasta jotain täysin ennennäkemätöntä. Parasta ghd auraTM:ssä on sen tarjoamat poikkeuksellisen hyvä tuuheus ja erinomainen kiilto".

ghd auraTM -hiustenkuivaajan toimintoja ja etuja: Hallinta: täysin uusi LaminairTM-teknologia tarjoaa yli 65% kohdistettua ilmaa muihin hiustenkuivaajiin verrattuna, minkä lisäksi siinä on pyörteinen ilmavirta. Voit toisin sanoen työskennellä kohdistetusti osio kerrallaan koskettamatta muita hiuksia, mikä mahdollistaa hiusmuotoiluun epätavallisen hyvän hallinnan.

Markkinoiden parasta kiiltoa: LaminairTM-teknologia tarjoaa keskitetyn ilmavirtauksen, joka tulee tasaisella nopeudella ja lämpötilalla, keräten hiuksia samaan suuntaan sekä tehden hiuksista erittäin pehmeät ja 38 % kiiltävämmät".

Volume Cool-Wall TM -teknologia varmistaa, että ulkopinta ja suutin eivät kuumene yli 44°C lämpötilaan, mitä voi verrata tavanomaiseen 126°C lämpötilaan. Tämä innovaatio mahdollistaa hiustenkuivaajan pääsyn paljon lähemmäksi päänahkaa*, luo entistä hämmästyttävämmän volyymin ja nosteen hiusten juurille sekä helpottaa kampauksen kokoamista hiusten kuivuttua. Hienovarainen kuivaaja.

Toisin kuin perinteisten hiustenkuivaajien moottorit, ghd auraTM käyttää aivan uutta harjatonta moottoria, mikä tarkoittaa, että se on pienempi, kevyempi ja 60% hiljaisempi. Energiatehokas kuivaaja.

ghd auraTM on myös taloudellisesti järkevä, sillä se kuluttaa 17% vähemmän sähköä* * verrattuna johtavien ammattilaismerkkien viimeisimpiin malleihin. ghd:n Pohjoismaiden toimitusjohtaja Allan Træholt on erittäin tyytyväinen ghd auraTM:n lanseeraukseen. "Tämä innovaatio vahvistaa muotoilutuotteidemme valikoimaa ja saapuu ajankohtaan, kun ammattilaiset tarvitsevat sitä ja haluavat pystyä tarjoamaan asiakkailleen ehdottomasti parhaan hyödyn. Tiimimme on odottanut innolla uuden ghd auraTM:n esittelyä ja kannustaa hiusmuotoilijoita kokeilemaan sen etuja itse.

Käyttö
Ainesosat

Why we love it

0 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Muut ostivat myös

Sassoon Illuminate Conditioner

alk.5.93 € alk.7.90 € Ov-hinta 

0
Y
Carita Firmness Revealing Cream (200ml)

105.90 € Ov-hinta 

0
Redken All Soft Conditioner

alk.11.92 € alk.15.90 € Ov-hinta 

0
Redken All Soft Shampoo

alk.10.42 € alk.13.90 € Ov-hinta 

0

Viimeksi näytetyt tuotteet

ghd Aura Hair Dryer

131.12 € 163.90 € Ov-hinta 

0

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Lue lisää > >