Gift guide: For the beauty newcomer

Gift guide: For the beauty newcomer.

Etsitkö lahjaa äidille, poikaystävälle tai työkaverille, joka ei vielä tiedä paljoa kauneudenhoidosta? Silloin kannattaa tutustua näihin lahjavinkkeihin, jotka varmasti ilahduttavat hankalintakin lahjansaajaa tänä jouluna. Tutustu näihin ikonisiin tuotteisiin ja valitse suosikkisi kuusen alle.


Tom Ford Black Orchid EdP.

Eksklusiivinen, uniikki, ikoninen. Tämä tuoksu on varmasti arvostettu lahja, sen voimme luvata. Tässä tuoksussa yhdistyvät musta tryffeli, bergamotti, musta orkidea, musta luumu, tummat tuoksunuotit ja patsuli. Todellista luksusta pullossa. Lopputulos on lämmin ja mausteinen tuoksu, joka sopii erinomaisesti tähän vuodenaikaan eikä varmasti tuota pettymystä.


Estée Lauder Advanced Night Repair.

Tämä tuote tuskin kaipaa sen suurempaa esittelyä. Kyseessä on anti-aging seerumi #1. Levitä seerumi ennen nukkumaanmenoa ja aamulla herätessäsi ihosi on kosteutettu ja näkyvästi nuorekkaampi. Advanced Night Repair -tuotesarjasta löytyy nykyään monta tehokasta tuotetta, mutta juuri tämä seerumi on sarjan todellinen tähtituote.


Clinique All About Eyes.

Ihonhoidon kategoriasta löytyy myös toinen klassikkotuote, joka sopii jokaiselle. Nimittäin tämä silmänympärysvoide Cliniquelta. Miksi tuotteesta on tullut niin suosittu? No, se häivyttää sekä tummia silmänalusia ja turvotusta tehokkaasti ja kukapa ei arvostaisi tällaisia ominaisuuksia. Emme pärjäisi ilman tätä tuotetta, ja jos meiltä kysytään, kuka tahansa ilahtuisi varmasti tästä lahjasta.


ghd Platinum+ Styler.

Jos ihonhoito tuntuu vieraalta, mikset antaisi lahjaksi hyviä hiuspäiviä? Niitähän ei voi koskaan olla liikaa. Tämä ghd-muotoilurauta takaa loputtomasti hyviä hiuspäiviä ja on siksi täydellinen lahja. Rauta tunnistaa hiusten paksuuden ja osioiden leveyden ja mukauttaa tehoaan sen mukaan. Tämä tekee muotoilusta sekä nopeaa että helppoa. Löydät tämän ja muut lahjavinkkimme alta.

Löydä joululahjasi.

Suodatin
5 tuotetta
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

alk.60.70 € alk.63 € alk.74.90 € Ov-hinta 

15
Clinique All About Eyes (15ml) Y
Clinique All About Eyes (15ml)

29.50 € 35 € 35.90 € Ov-hinta 

2
ghd Platinum+ Styler Y
ghd Platinum+ Styler

220 € 275 € 275 € Ov-hinta 

7
ghd Platinum+ White Styler Y
ghd Platinum+ White Styler

191 € 275 € Ov-hinta 

3
Tom Ford Black Orchid EdP
100ml 30ml 50ml
Tom Ford Black Orchid EdP

alk.71 € alk.77.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄