Gift guide: For the glow-getter

Gift guide: For the glow-getter.

Haluamme esitellä muutaman tuotteen, jotka saavat väsyneen ja elottoman ihon hehkumaan. Nämä tuotteet sopivat täydellisesti lahjaksi hänelle, jonka tavoitteena on täydellinen ‘glow’. Tutustu vinkkeihimme alla.


Filorga Oxygen-Glow Cream.

Aloitamme esittelemällä upean kosteusvoiteen Filorgan valikoimasta. Tämä ihana vaaleanpunainen voide saa ihon hehkumaan ja tasoittaa sitäpaitsi ihon ryppyjä ja juonteita. Tämä ei ole vain meidän henkilökohtainen suosikkimme, vaan on noussut yhdeksi tuotemerkin myydyimmistä tuotteista. Tämä ei ole ihme, sillä sen antama hehku ja heleys ovat todella voittamattomia.


Löwengrip Instant Glow Serum Drops.

Hehkuvat vinkkimme eivät pääty siihen. Haluamme esitellä Löwengrip-tuotteen, joka todella pursuaa hehkua. Tämä tuote on kuin valopilkku talven pimeydessä. Niasiiniamidi ja hyaluronihappo auttavat stimuloimaan ihon kollageenintuotantoa samalla parantaen ihon kykyä sitoa kosteutta. Tämä tuote sopii varmasti jokaiseen ihonhoitorutiiniin.


Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift and Firm Mask.

Jos haluat antaa lahjaksi todellisen glow-boostin, suosittelemme tätä Peter Thomas Roth -kasvonaamioita. Naamio, joka sisältää 24K kultaa, on todellisesti ylellinen hehkun tuoja. Tämä tuote sekä tuntuu että näyttää ylelliseltä ja antaa välittömästi kauniin hehkun iholle. Ei siis mikään ihme, että tästä tuotteesta on tullut eräänlainen klassikko ihonhoidon maailmassa.


Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15.

Iholle voi antaa upeaa hehkua myös muulla tavalla. Esimerkiksi tällä Clinique-meikkivoiteella. Tuote luo luonnollisen peittävän meikkipohjan upealla hehkuvalla lopputuloksella. Tuote sisältää sekä E- että C-vitamiinia, jotka auttavat tasoittamaan ihonsävyä. Löydät kaikki nämä loistavat lahjavinkit alta.

Löydä joululahjasi.

Suodatin
4 tuotetta
Filorga Oxygen-Glow Cream (50ml) Y
Filorga Oxygen-Glow Cream (50ml)

35 € 48.90 € Ov-hinta 

0
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15
WN 48 Oat
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15

27.90 € 30 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Löwengrip Instant Glow Serum Drops (30ml) Y
Löwengrip Instant Glow Serum Drops (30ml)

32 € 47.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄