Gift guide: For the makeup nerd

Gift guide: For the makeup nerd.

Jos etsit lahjaa meikkien ystävälle, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Täältä löydät nimittäin tämän joulun trendikkäimmät meikkilahjat. Tutustu vinkkeihimme ja löydä täydellinen lahja läheisellesi tai vaikka itsellesi.


Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette. 

Linda Hallberg Cosmetics -tuotteet ovat varma valinta kenen tahansa meikkifanin kuusen alle. Miksi? Koska tältä merkiltä löydät liudan upeita monitoimisia tuotteita, kuten tämän meikkipaletin. Paletti sisältää kahdeksan korkeapigmenttistä sävyä, jotka toimivat sekä luomiväreinä että countourina, highlighterina tai vaikka kulmaväreinä.


MAC Cosmetics Lipstick Satin.   

Tämä huulipuna toi MAC Cosmeticsin maailman tietoisuuteen. Ihana satiininen lopputulos, keskivahva peittävyys ja miellyttävä voidemainen koostumus. What’s not to like? Löydät tämän huulipunan useassa ihanassa sävyssä, joiden joukosta löydät varmasti sen oikean.


Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara.

Jos rakkaasi toivelistalla on ripsiväri, suosittelemme tätä hoitavaa tuotetta. Conditioning Peptide Mascara tarjoaa sekä uskomatonta volyymia että hoitavia ja vahvistavia ominaisuuksia peptidien avulla. Tämä ripsiväri erittelee ripset täydellisesti jättämättä paakkuja ja sen yönmusta sävy antaa taatusti toivotun wow-efektin. Thank you in advance Santa.


Clarins Skin Illusion SPF 15 Foundation. 

Jos rakkaasi toivelistalla on ripsiväri, suosittelemme tätä hoitavaa tuotetta. Conditioning Peptide Mascara tarjoaa sekä uskomatonta volyymia että hoitavia ja vHaluamme tottakai ehdottaa myös yhtä upeaa pohjameikkituotetta, kun nyt puhumme meikeistä. Tällä Clarins-meikkivoiteella on höyhenenkevyt, seerumimainen koostumus, joka on sekä peittävä että hehkua antava. Tutustu tähän ja muihin lahjavinkkeihimme alla ja klikkaa kotiin parhaat meikkilahjat jouluksi.

Löydä joululahjasi.

Suodatin
4 tuotetta
Clarins Skin Illusion SPF15 Foundation
Clarins Skin Illusion SPF15 Foundation

35.10 € 42 € 42.90 € Ov-hinta 

1
Mac Cosmetics Lipstick Satin
MAC Cosmetics Lipstick Satin

alk.15.90 € alk.19.90 € Ov-hinta 

2
Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara Y
Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara

25.60 € 30 € 32 € Ov-hinta 

0
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette

31.90 € 38.90 € 38.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄