Gift guide: For the selfcare geek

Gift guide: For the selfcare geek.

Mikä olisikaan parempi lahja, kuin hetki rentoutusta ja hemmottelua ihanien vartalonhoitotuotteiden parissa? Selfcare on tämän sesongin avainsana, ja olemme nyt koonneet parhaat lahjavinkkimme tässä kategoriassa. Tutustu vinkkeihin alla.


Nuxe Huile Prodigeuse​.

Aloitamme vinkkaamalla monitoimisesta tuotteesta, joka on täydellinen valinta talveen. Tämä kuivaöljy sopii niin kasvoille ja vartalolle kuin hiuksillekin. Öljy antaa runstaasti ravintoa ja kosteutusta, mutta omaa sen lisäksi myös rauhoittavia vaikutuksia ja auttaa ehkäisemään ihon ikääntymistä. Tämä tuote on ainakin meidän joululahjalistallamme tänä vuonna.


OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub.

Kun ilmat kylmenevät, on tavallista, että ihomme tuntuu kuivemmalta. Ennen kosteutusta voi olla hyvä idea kuoria pois kuolleet ihosolut, jotta kosteutus imeytyy ihoon paremmin. Siksi haluamme esitellä tämän ylellisen vartalokuorinnan. Tämä tuote sekä kuorii että hoitaa ihoa entsyymien ja vitamiinien avulla. Todellinen luksuslahja.


Sisley Velvet Body Balm.

Seuraavaksi haluamme esitellä ihanan vartalonkosteuttajan luksusmerkki Sisleyn valikoimasta. Tämä vartalovoide hoitaa kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa tarjoten intensiivistä hoivaa ja kosteutusta. Kaiken tämän saat yhdessä täyteläisessä vartalonvoiteessa, joka sulautuu ihoon helposti jättäen sille miellyttävän sileän pinnan, joka ei tunnu tahmaiselta tai rasvaiselta.


Voluspa Crisp Champagne.

Rentoutushetkeen voi kuulua muutakin kuin ylellistä vartalonhoitoa. Myös tuoksujen avulla voi saavuttaa rentoutuneen tunnelman ja yksi suosittu joululahjavinkki löytyykin tästä kategoriasta. Tästä tuoksukynttilästä löydät ylellisen Brut Champagne -tuoksun, jossa on vivahteita tammesta ja vaniljasta. Tämä klassinen ja ylellinen kynttilä ilahduttaa varmasti tänä jouluna.

Löydä joululahjasi.

Suodatin
4 tuotetta
NUXE Huile Prodigieuse
100ml 50ml
NUXE Huile Prodigieuse

alk.19.10 € alk.23 € alk.23.90 € Ov-hinta 

3
OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub (220g) Y
OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub (220g)

49.50 € 56 € 60.90 € Ov-hinta 

0
Voluspa Crisp Champagne
50h 80h
Voluspa Crisp Champagne

alk.19.90 € alk.24.90 € alk.24.90 € Ov-hinta 

1
Sisley Velvet Body Balm (200ml) Y
Sisley Velvet Body Balm (200ml)

130 € 129.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄