Gift guide: For the skincare junkie

Gift guide: For the skincare junkie.

Oikean joululahjan löytäminen ihonhoitofanaatikolle voi olla vaikeaa. He tietävät kaiken ihonhoidosta ja heillä on luultavasti kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini jo hallussa. Olemme kuitenkin valikoineet tuotteita, joita kuka tahansa ihonhoitonörtti varmasti rakastaa. Löytyykö näiden joukosta jotakin ihonhoitoa rakastavalle ystävälle?


Clinique Take The Day Off.

Tämä tuote on todellinen klassikko, kun puhutaan meikinpoistosta. Jokainen ihonhoitofanaatikko ilahtuu varmasti tämän tuotteen saadessaan. Tämän puhdistustuotteen ihana balsamimainen koostumus hierotaan kuivalle iholle ja huuhdellaan sen jälkeen pois lämpimällä vedellä. Tämä tuote sopii kaikille, sillä se on kehitetty kaikille ihotyypeille.


Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser.

Moni ‘skincare-junkie’ haaveilee varmasti Elemis-tuotteista, sillä tämä ihonhoitomerkki on noussut kulttisuosioon vuosien saatossa. Me haluamme vinkata uudesta tuotteesta, joka antaa iholle upeaa hehkua ja piristystä talven kylmyyteen. Tuote sisältää kombuchaa ja fermentoitua inkivääriä, jotka saavat aikaan hyvinvoivan hehkun iholla.


PRIORI DNA Fx221 Recovery Serum.

Tässä tulee toinen tähtituote, jonka uskomme ilahduttava ihonhoidon ystävää. Tämä öljytön seerumi hoitaa ihoa C- ja E-vitamiinen avulla ja häivyttää ryppyjä ja pigmenttiläiskiä tehokkaasti. Tuote stimuloi samalla ihon omaa kollageenintuotantoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tämä tuote on siis ainakin meidän toivelistallamme.


BIOEFFECT OSA Water Mist.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, haluamme suositella vielä yhtä tuotetta. Jos lahjansaajan iho kaipaa kosteutta ja tasapainoa, tämä tuote on täydellinen lahja hänelle. Tämä kasvosuihke tarjoaa kosteutuksen ja tasapainotuksen lisäksi kohottavia ja kiiltoa ehkäiseviä vaikutuksia. Tätä tuotetta voi käyttää pitkin päivää, aina kun ihon kaipaa extra virkistystä.

Löydä joululahjasi.

Suodatin
4 tuotetta
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml)
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml)

25.50 € 28 € 31.90 € Ov-hinta 

8
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml) Y
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml)

99.10 € 118 € 122.90 € Ov-hinta 

0
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser (60ml) Y
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser (60ml)

44.70 € 55.90 € 55.90 € Ov-hinta 

0
BIOEFFECT Osa Water Mist (60ml) Y
BIOEFFECT Osa Water Mist (60ml)

42.90 € 42.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄