Gold Lust -tuotteet Oribelta

Gold Lust -tuotesarja Oribelta.

Kukapa ei haluaisi löytää hiustuotteita, jotka tarjoavat oikeita tuloksia. Meidän vinkkimme on Oriben Gold Lust -tuotesarja, joka takaa aitoja parannuksia hiustesi hyvinvointiin. Tuotteet vahvistavat hiuksiasi sisältä käsin ja antavat hiuksille upeaa, pitkäkestoista kiiltoa. Saat siis hiukset, jotka eivät vain näytä terveiltä vaan ovat sitä oikeasti. Me kerromme nyt lisää tästä tuotesarjasta ja esittelemme uutuustuotteen, joka on tuoteperheen uusin jäsen.


Hyvä pohja.

Toimivan hiustenhoitorutiinin pohja on tietenkin hyvä shampoo ja hoitoaine ja Gold Lust -sarjalta voit tietenkin odottaa vain parasta. Repair & Restore Shampoo ja Repair & Restore Conditioner vaikuttavat yhdessä kosteuttaen ja suojaten hiuksiasi vaurioilta sekä korjaten aiempia vaurioita. 


Rakastetut muotoilutuotteet.

Terveet hiukset kaipaavat kuitenkin muutakin kuin hyvän shampoon ja hoitoaineen. Yksi sarjan suosituimmista tuotteista on Nourishing Hair Oil, joka on ylellinen ja helposti imeytyvä öljy. Tuote vahvistaa hiuksiasi ja antaa niille upeaa kiiltoa. Toinen supertuote sarjassa on tietenkin Dry Shampoo, kuivashampoo, joka samalla takaa raikkaan tunteen ja hoitaa hiuksiasi ja hiuspohjaasi. 


Uusinta uutta.

Kaiken tämän lisäksi löydät sarjasta uutuustuotteen, joka maksimoi hiustesi kiillon ja hyvinvoinnin. All Over Oil on todellinen monitoimituote, joka sopii niin hiuksille, vartalolle kuin kasvoillekin. Tuotteessa yhdityvät 17 luonnollista öljyä, jotka ravitsevat hiuksiasi ja ihoasi antioksidanteilla ja luonnollisilla rasvoilla. Miten ikinä päätätkään hyödyntää tuotetta, saat siitä upean boostin hehkua ja ravintoa! 

Osta Gold Lust -tuotteita Oribelta.

Suodatin
9 tuotetta
Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo
250ml 50ml 1000ml 75ml
Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo

alk.17.90 € alk.17.90 € Ov-hinta 

0
Oribe  Gold Lust Repair & Restore Conditioner
200ml 50ml 1000ml
Oribe Gold Lust Repair & Restore Conditioner

alk.19 € alk.20.90 € Ov-hinta 

0
Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil (50ml)
Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil (50ml)

42 € 42 € Ov-hinta 

1
EKO
Oribe Gold Lust Dry Shampoo
286ml 62ml
Oribe Gold Lust Dry Shampoo

alk.25 € alk.25 € Ov-hinta 

0
Oribe Gold Lust Transformative Masque (150ml)
Oribe Gold Lust All Over Oil (50ml)
Oribe Gold Lust All Over Oil (50ml)

63 € 65 € Ov-hinta 

0
Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment (120ml)
Oribe Gold Lust Nourishing Oil (100ml)
Oribe Gold Lust Nourishing Oil (100ml)

61 € 61 € Ov-hinta 

1