Haircare must haves

Hiustenhoitosuosikit.

Toisinaan on syytä antaa suosikkituotteille hieman ekstrahuomiota, ja tänään on juuri sellainen päivä. Schwarzkopf Professionalilla on useita mahtavia tuotesarjoja, joista listasimme muutaman ehdottoman suosikkimme.


Beach waves.

Ovatko hiuksesi luonnostaan taipuisat ja rakastat kesäistä surffityyliä? Testaa siinä tapauksessa Mad About Waves Windy Texture Balm -voidetta, joka tekee kiharoistasi erotellut jättäen hiuksesi kuitenkin kevyeksi. Kosteuttava voide on mahtava salainen ase myös hiusten pörröisyyttä vastaan.


Vo-vo-volym.

Harva asia tuntuu yhtä ylelliseltä kuin upean tuuheat hiukset. Jos tarvitset hieman tukea, suosittelemme lämpimästi OSiS Session Label Powder Cloud - puuteria, joka suihkutetaan hiuksiin. Hieno puuteri on helppo käyttää ja antaa mahtavat tulokset. Ylellistä volyymia ja antaa hiuksille rennon mattaisen lopputuloksen.


Shine.

Hyaluronihappo on monille tuttu ihonhoitotuotteista, mutta tämä ihmeainesosa tekee ihmeitä myös hiuksille. BC Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner on kosteuttava hiuksiinjätettävä hoitoaine, joka tekee hiuksista kiiltävät, pehmeät ja helposti harjattavat. Sano hyvästit kuiville ja hauraille hiuksille ja toivota tervetulleeksi terveet ja kiiltävät hiukset.

Schwarzkopf Professional.

Suodatin
3 tuotetta
Schwarzkopf Professional BC Hyaluronic Moisure Kick Spray Conditioner (200ml) Y
Schwarzkopf Professional OSiS Session Label Powder Cloud (8g) Y
Schwarzkopf Professional OSiS Session Label Powder Cloud (8g)

19.10 € 23.90 € 23.90 € Ov-hinta 

0
Schwarzkopf Professional Mad About Waves Windy Texture Balm (150ml) Y
Schwarzkopf Professional Mad About Waves Windy Texture Balm (150ml)

18.30 € 22.90 € 22.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄