Hankkiudu eroon aknesta näillä tuotteilla

Akneen taipuvainen iho?

Akne voi johtua useista eri syistä. Se saattaa esimerkiksi johtua hormoonimuutoksista, minkä vuoksi monet kärsivät aknesta teini-iässä. Akne voi kuitenkin vaivata myös aikuisiällä. Aknen ehkäisy voi olla vaikeaa etenkin jos aknen aiheuttaa hormonaalinen epätasapaino. Aknea voi kuitenkin hoitaa ja lievittää ja olemme nyt koonneet muutaman tuotevinkin suosikkimerkeiltämme, joilla saat aknen hallintaan.


Verso.

Ensimmäinen askel aknen hoitoon on tehokkaan puhdistustuotteen käyttöönotto. Valitse puhdistaja, joka syväpuhdistaa ihoasi ja irrottaa ylimääräisen talin ihohuokosistasi tehokkaasti. Verson Acne Deep Cleanse sisältää anti-inflamatorista salisyylihappoa, joka sopii täydellisesti akneihon puhdistukseen. Lisää rutiiniisi Blemish Fix -geeli, joka sisältää retinol 8, kurkumaa ja niasiiniamidia, jotka yhdessä puhdistavat tukkeutuneita ihohuokosia, säätelee talintuotantoa ja ehkäisee tulehdustiloja.


Mario Badescu.

Tehokkaista puhdistustuotteista puheen ollen, täytyy meidän tietenkin mainita myös Acne Facial Cleanser Mario Badesculta. Tämäkin tuote sisältää salisyylihappo, mutta sen lisäksi myös aloe veraa, kamomillaa ja timjamia, jotka rauhoittavat ihoa. Mario Badescun valikoimasta löydät myös Drying Lotion -täsmähoidon. Levitä täsmähoitoa finnien päälle illalla ja ne kuivuvat yön aikana.


Malin+Goetz.

Myös Malin+Goetzin valikoimasta löydät useita tehokkaita tuotteita aknen hoitoon. Valikoimasta löytyy muun muassa Salicylic Gel, joka hoitaa aknea salisyylihapon ja maitohappojen avulla. Geeli lievittää aknea kuivattamatta ihoasi. Merkiltä löytyy myös tehokas täsmähoito 10% sulfur paste. Levitä tuotetta finnien päälle pumpulipuikolla ennen nukkumaanmenoa ja aamulla huomaat niiden pienentyneen merkittävästi. Löydät tämän ja muut esittelemämme tuotteet alta.

Osta tuotteita.

Suodatin
6 tuotetta
Mario Badescu Drying Lotion (29ml)
Mario Badescu Drying Lotion (29ml)

17.08 € 22.90 € Ov-hinta 

0
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

32.18 € 43.13 € Ov-hinta 

0
Mario Badescu Acne Facial Cleanser (177ml)
Mario Badescu Acne Facial Cleanser (177ml)

14.85 € 19.90 € Ov-hinta 

0
Malin+Goetz 10% Sulfur Paste (14ml)
Malin+Goetz 10% Sulfur Paste (14ml)

23.90 € Ov-hinta 

0
Malin+Goetz Salicylic Gel (15ml)
Malin+Goetz Salicylic Gel (15ml)

23.90 € Ov-hinta 

0
Verso Blemish Fix (30ml)
Verso Blemish Fix (30ml)

72.39 € 97.04 € Ov-hinta 

0

 Black Weekend! 25% alennusta koko valikoimasta!* Kampanjaehdot >>