Harvinaisia vivahteita ja uniikkeja tuoksuelämyksiä

Tutustu Tom Fordin maailmaan.

Etsitkö tuoksua, joka on yhtä uniikki kuin sinäkin? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Tom Ford tarjoaa nimittäin liudan tuoksuja, jotka sisältävät uniikkien tuoksujen innovatiivisia yhdistelmiä. Olemme valinneet muutaman suosikkimme, jotka esittelemme nyt alla. Löytyykö näistä sinulle uusi suosikkituoksu?


Warm and cosy.

Savuinen, puinen tai mausteinen. Jos pidät tällaisista tuoksuista, saatat pitää seuraavista suosituksista. Ensiksi haluamme suositella upeaa tuoksua merkin Private Blend -kokoelmasta, joka sisältää harvinaisia tuoksuyhdistelmiä. Esimerkiksi Oud Wood on uniikki ja erikoinen tuoksu, jossa yhdistyvät savuisuus, ruusupuu, kardemumma, santelipuu ja vetiveriaheinä.


A touch of summer.

Jos olet enemmän raikkaiden ja kesäisten tuoksujen ystävä, nämä suositukset ovat sinulle. Eau De Soleil Blanc tarjoaa raikkaan sitruksisia tuoksuja, jotka sopivat täydellisesti kesään. Myös Neroli Portofino tuoksuu raikkaalta sitrukselta ja vie ajatukset Italian rivieralle. Molemmat tuoksut ovat vieläpä unisex-tuoksuja. Kukapa ei haluaisi aisteilleen ihanaa välimerellistä elämystä.


Dark and mystical.

Haluamme esitellä myös Tom Ford Signature-kokoelman, joka sisältää useita voimakkaita ja mystisiä tuoksuja. Esimerkiksi Ombré Leather on nimensä muikaisesti nahkainen tuoksu, joka omaa sekä lämpimiä että pehmeitä vivahteita. Jos kaipaat lisää intensiteettiä, suosittelemme Black Orchid -tuoksua, joka on orientaalinen, tummanpuhuva tuoksu, joka sisältää mustan orkidean ja mausteiden tuoksuja. Kaikki nämä tuoksuelämykset löydät alta.

Osta tuotteita.

Suodatin
5 tuotetta
Tom Ford Oud Wood EdP
30ml 50ml 100ml 10ml
Tom Ford Oud Wood EdP

alk.51.90 € alk.51.90 € Ov-hinta 

0
Tom Ford Ombré Leather EdP
100ml 50ml 10ml
Tom Ford Ombré Leather EdP

alk.38.90 € alk.38.90 € Ov-hinta 

0
Tom Ford Black Orchid EdP
100ml 30ml 50ml
Tom Ford Black Orchid EdP

alk.71 € alk.77.90 € Ov-hinta 

0
Tom Ford Neroli Portofino EdP
30ml 50ml 100ml 10ml
Tom Ford Neroli Portofino EdP

alk.51.90 € alk.51.90 € Ov-hinta 

0
Tom Ford Eau De Soleil Blanc EdT
50ml 10ml 30ml
Tom Ford Eau De Soleil Blanc EdT

alk.38.90 € alk.38.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄