Hehkua OSKIA Skincarelta

Herätä ihosi eloon

Huijaa ihosi näyttämään virkeältä silloinkin, kun olet väsynyt. Voit saavuttaa tämä käyttämällä hehkua antavia ihonhoitotuotteita ja me jaamme nyt muutaman vinkin OSKIA Skincare -merkin tuotteista, jotka tunnetaan upean hehkuvista tuloksista. Näillä tuotteilla virkistät ihoasi ja saat sen näyttämään täyteläisemmältä, kimmoisammalta ja kauniin hehkuvalta. Lue lisää ja löydä must-have tuotteet upeaan hehkuun.


Miten saavuttaa täydellinen glow?

Parhaan hehkun saavuttamiseksi, kannattaa aloittaa hehkua antavilla tuotteilla jo ennen nukkumaanmenoa. Esimerkiksi Liquid Mask, joka on maitohappojen avulla kuoriva naamio, kannattaa ottaa käyttöön illalla, jotta ihosi on herätessä hehkuva. Jos sinulla riittää aamullakin aikaa kasvonaamioon, suosittelemme tietenkin kulttisuosiota nauttivaa Renaissance Mask-entsyyminaamiota, joka tekee ihosta täyteläisen ja kimmoisan samalla jättäen ihollesi upean hehkun.


Hehkuva duo.

Puhdistuksen jälkeen (tai kasvonaamioiden, jos käytät ensin niitä) tullaan seerumivaiheeseen ihonhoitorutiinissa. Suosittelemme tietenkin Get up & Glow -seerumia, joka on kevyt, väsymyksen merkkejä häivyttävä seerumi. Viimeiseksi kannattaa käyttää jotakin tehokkaasti kosteuttavaa tuotetta. Me suosittelemme Renassiance 360 -tuotetta, joka on anti-aging kosteuttaja, jolla palautat ihollesi kimmoisuutta, häivytät ryppyjä ja kosteutat ihoa tehokkaasti. Ihosi jää tietenkin kauniin hehkuvaksi ja tunnet olosi virkeämmäksi.

Tutustu tuotteisiin.

Suodatin
4 tuotetta
OSKIA Skincare Renaissance 360 (40ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance 360 (40ml)

77.50 € 89 € 94.90 € Ov-hinta 

0
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml) Y
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml)

66.30 € 76 € 81.90 € Ov-hinta 

2
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)

61.50 € 71 € 75.90 € Ov-hinta 

0
OSKIA Skincare Get Up And Glow (30ml) Y
OSKIA Skincare Get Up And Glow (30ml)

70.30 € 81 € 86.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄