Hehkuva kesämeikki

Valmiina kesään?

Onko liian aikaista alkaa miettiä kesää? Ei ainakaan meidän mielestämme ja By Terry on tästä kanssamme samaa mieltä. Tuotemerkki on nimittäin lanseerannut meikkiuutuksia, joilla loihdit täydellisen kesälookin. Uutuustuotteet lupailevat hehkuvaa kesämeikkiä, joka on samalla ihoa hoitavaa.


Täydellinen kasvopaletti.

Uutuuksien joukosta löydät Brightening CC Palette -meikkipaletin, jota on nyt rajoitettu erä saatavilla. Paletti koostuu neljästä sävystä; ruskea sävy, joka sopii täydellisesti päivettyneen lookin luomiseen, kaksi vaaleanpunaista sävyä, joilla voit lisätä väriä poskipäivin sekä vaalea sävy, joka toimii hyvin highlighterina.


Uusia sävyjä.

Hehkuviin uutuuksiin kuuluu myös kolme uutta sävyä Ombre Blackstar -tuotteesta. Luomivärikynä, jolla saat aikaan upean ja pitkäkestoisen silmämeikin helposti. Tuotetta voi sitä paitsi käyttää myös highlighterina ja silmänrajauskynänä, mikä tekee siitä oikean monitaiturin. Uusiin ihastuttaviin kesäsävyihin kuuluvat Immaculate Light, Rose Elixir ja Sunny Flash.


Uudistettu pakkaus.

Myös klassikkotuote Baume de Rose on saanut pientä kesäpäivitystä. Uusi pakkaus, samat upeat tulokset. Sheavoi, ruusuvaha, kermidit, E-vitamiini ja hyaluronihappo kosteuttavat huuliasi ja antavat niille luonnollisen kiillon. Täydellinen kumppani kesän seikkailuihin, jolla takaat kauniit hyvinvoivat huulet koko kesäksi.

Osta tuotteita.

Suodatin
2 tuotetta
By Terry Baume De Rose Jar Summer Edition Y
By Terry Baume De Rose Jar Summer Edition

46.90 € 46.90 € Ov-hinta 

0
By Terry Ombre Blackstar
Y
By Terry Ombre Blackstar

alk.24 € alk.31.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄