Hehkuva & päivettynyt iho

Easy as one-two-three.

Pohditko, miten voit saavuttaa se täydellisen hehkuvan ihon, josta kaikki puhuvat? Tai, miten onnistut luomaan upean tasaisen rusketuksen itseruskettavan avulla? Sen ei tarvitse olla vaikeaa, kunhan löydät siihen oikeat tuotteet. Me haluamme tehdä täydellisen kesälookin luomisesta sinulle helpompaa ja olemme siksi listanneet tämän kesän must-have itseruskettavat, aurinkopuuterit ja korostustuotteet. Löydä listalta omat suosikkisi.


Self-tanning.

Unelmoitko täydellisen päivetyksen illuusiosta ilman auringon haittavaikutuksia? Näillä itseruskettavilla se onnistuu. James Read H2O Hydrating Mousse on kevyt moussemainen itseruskettava, joka luo hennon rusketuksen. Tuote on helppo levittää ja tahraamaton sekä kosteuttava ja pehmentävä. Muita hoitavia IR-tuotteita ovat muun muassa Golden Glow Booster Clarinsilta. Lisää pari tippaa tuotetta vartalo- tai kosteusvoiteeseesi ja saat aikaan luonnollisen hehkuvan rusketuksen. Jos pidät ”aurinkotippa”-konseptista, täytyy meidän vinkata myös Tan-Luxe The Face Self-tan Drops -tuotteesta, jotka toimivat samalla tavalla kuin aiemmin mainitut Glow Booster -tipat. Tässä tuotteessa on sitä paitsi vadelmansiemenöljyä, E-vitamiinia ja aloe veraa, jotka hoitavat ihoasi samalla, kun luot ruskettuneen lookkisi.


Bronzer.

Kun toivottu rusketus on saavutettu saatat haluta korostaa sitä meikeillä, jotka tuovat esiin upean hehkusi. Aurinkopuuteri on ystävä, kun kaipaat extrahehkua. MAC Cosmeticsin Bronzing Powder on hennon hehkuva aurinkopuuteri, joka tuo esiin korostaa luonnollista rusketustasi. Samoin tekee myös Bobbi Brownin Bronzing Powder, jossa saat kaksi sävyä samassa paketissa - toinen sävy on mattapintainen, toinen hohtava. Kahta sävyä yhditelemällä saat aikaan moniulotteisen vaikutelman korostukseesi. Jos et ole puuterin ystävä kokeile nestemäistä DayWear Sheer Tint Release SPF 15 -tuotetta Estée Lauderilta. Tämä hennosti sävytetty kosteusvoide jättää kasvoillesi tasaisen hehkuvan, päivettyneen näköisen pinnan, joka on kevyt ja luonnollinen.


Highlighter.

Hehkusta puheen ollen, mikä olisikaan kesäisempää kuin valoa heijastava kaunis hehku kasvoilla? Kun lisäät meikkiisi highlighterin korostat parhaita piirteitäsi ja saat aikaan sen upean hehkun, jota kaikki nyt tavoittelevat. Kun tavoitteena on “the perfect glow”, suosittelemme ottamaan käyttöön Yves Saint Laurentin Couture Highlighter -tuotteen, joka sisältää pieniä hohtavia partikkeleja, jotka jättävät kasvoillesi intensiivisen hehkun. Jos tavoittelet hennompaa hehkua, suosittelemme RMS Beautyn suursuosikkia Luminzer. Tuotteessa on voidemainen koostumus eikä se sisällä glitteriä. Levitä tuote sormenpäillä saadaksesi aikaan tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Lopuksi vinkkaamme vielä MACin Strobe Cream -tuotteesta, joka tekee väsyneen näköisestä ihostasi pirteämmän ja hehkuvamman hetkessä.

Osta tuotteita.

Suodatin
9 tuotetta
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml) Y
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml)

42.90 € 42.90 € 58.90 € Ov-hinta 

1
RMS Beauty Luminizer
Amethyst Rose
Y
RMS Beauty Luminizer

alk.31.90 € alk.31.90 € Ov-hinta 

4
Mac Cosmetics Bronzing Powder
Y
MAC Cosmetics Bronzing Powder

27.90 € 27.90 € Ov-hinta 

0
St Tropez Self Tan Express Mousse (200ml) Y
St. TropezSt Tropez Self Tan Express Mousse (200ml)

48.90 € 48.90 € Ov-hinta 

0
James Read H20 Hydrating Mousse (200ml) Y
James Read H20 Hydrating Mousse (200ml)

25.40 € 31 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Yves Saint Laurent Couture Highlighter
02
Y
Yves Saint Laurent Couture Highlighter

35.90 € 47.90 € 47.90 € Ov-hinta 

1
Mac Cosmetics Strobe Cream
Pinklite Peachlite Silverlite
Y
MAC Cosmetics Strobe Cream

33.90 € 33.90 € Ov-hinta 

1
Tan-Luxe The Face
Light/Medium Medium/Dark
Y
TAN-LUXE The Face

33.70 € 44.90 € 44.90 € Ov-hinta 

1
Clarins Golden Glow Booster Body (30ml) Y
Clarins Golden Glow Booster Body (30ml)

29.20 € 38 € 38.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄