Hellävarainen ja tehokas

Maailman hellävaraisin kasvoharja.

Kuulit oikein! FOREOn viimeisimpänä lanseerama Luna 3 on tähän mennessä hellävaraisin kasvoharja, mutta silti yhtä tehokas kuin edeltäjänsäkin. Harja on saatavana kolmelle eri ihotyypille. Listasimme vinkkimme, joilla löydät ihotyypillesi sopivimman vaihtoehdon. Meillä on lisäksi yllätys. Ostaessasi FOREO Luna 3 -kasvoharjan, saat kaupan päälle FOREO Micro-Foam Cleanser (100ml) -puhdistusaineen, jonka arvo on 49.90 euroa. Tarjous voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.


Kuinka se toimii?

Luna 3 -kasvoharjan teknologiasta voisi keskustella tunteja, mutta ajattelimme säästää aikaa. Lyhyesti sanottuna kyseessä ovat ääniaallot, jotka värähtelevät. Kun värähtelyt kohdistetaan ihoon, ravistavat ne hellävaroen lian pois ihohuokosista. Sen lisäksi ne vilkavastavat ihon aineenvaihduntaa.


Mille ihotyypille?

Kasvoharja on saatavana kolmelle eri ihotyypille. Pinkki harja normaalille iholle, täydellinen pienille ihohuokosille ja näpyille. Liila harja on tarkoitettu herkälle iholle, esimerkiksi kuivalle, punoittavalle tai ärsyyntyneelle iholle, jolla on esimerkiksi finnejä tai hienoja juonteita. Viimeisimpänä sininen versio, joka on suunnattu sekaiholle ja iholle, jolla on esimerkiksi suurentuneita ihohuokosia, aknea ja sekä kuivia että rasvoittuvia kohtia. 

FOREO Luna 3.

Suodatin
3 tuotetta
FOREO LUNA 3 Sensitive Skin
FOREO LUNA 3 Sensitive Skin

199 € Ov-hinta 

0
FOREO LUNA 3 Normal Skin
FOREO LUNA 3 Normal Skin

199 € Ov-hinta 

0
FOREO LUNA 3 Combination Skin
FOREO LUNA 3 Combination Skin

199 € Ov-hinta 

0

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄