Hellävaraisempi vaihtoehto retinolille

“Luonnollinen” retinol.

Retinol tunnetaan sen tehokkaista anti-aging ominaisuuksista ja on siten noussut suureen suosioon ihonhoidon ammattilaisten ja harrastelijoiden keskuudessa. Tämä tujakka A-vitamiini ei kuitenkaan sovi kaikille. Retinolille löytyy kuitenkin myös hellävaraisempi vaihtoehto, nimittäin Bakuchiol. Se on tavallista retinolia hellävaraisempi ainesosa, joka vaikuttaa yhtä tehokkaasti. Jos siis olet kokeillut retinolia, mutta kokenut sen liian tujuksi omalle ihollesi, tässä on ratkaisu sinulle. Bakuchiol häivyttää ryppyjä, tasoittaa ihonsävyä, supistaa ihohuokosia ja parantaa ihon kiinteyttä. Alta löydät muutaman tuotteen, jotka sisältävät tätä luonnollista vaihtoehtoa retinolille.


Medik8.

Aloitamme tuotemerkistä, joka on jo pitkään tunnettu tehokkaista retinoltuotteistaan. Medik8 on tämä tuotemerkki ja Bakuchiol Peptides on merkin erityisen hellävarainen vaihtoehto retinoltuotteille. Tämä kasviperäinen vaihtoehto on ottanut vaalean violetin seerumin muodon ja sisältää bakuchiolin lisäksi centella asiaticaa, joka on ihoa rauhoittava ainesosa ja sopii erityisesti herkälle iholle.


Björk & Berries.

Myös muilta tuotemerkeiltä löytyy fiksuja vaihtoehtoja retinolille. Esimerkiksi Björk & Berries -tuotemerkin valikoimasta löydät Raspberry Face Oil -kasvoöljyn, joka sisältää bakuchiolin lisäksi vadelmansiemenöljyä, joka on täynnä ravitsevia E-vitamiineja ja Omega 3 -ravahappoja. Lopputulos on kasvoöljy, joka häivyttää ikääntymisen merkit iholtasi ja saa aikaan tasaisen pinnan.


OSKIA Skincare.

Seuraava tuote ei kaipaa sen suurempia esittelyjä, sillä se on todellinen suosikkituote OSKIA Skincares valikoimassa. Tämä tuote on Super 16, joka sisältää tietenkin bauchiolia. Tämä seerumi vauhdittaa ihon kollageenintuotantoa ja kohottaa sekä kiristää ihoa häivyttäen ryppyjä ja juonteita. Hellävaraisen bakuchiolin ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä ihoärsytystä, joka on monelle tuttu riski retinoltuotteissa.

Osta tuotteita.

Suodatin
3 tuotetta
Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml)
Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml)

51 € 67.90 € 67.90 € Ov-hinta 

0
Björk & Berries Raspberry Face Oil (30ml)
Björk & Berries Raspberry Face Oil (30ml)

47 € 57.90 € 57.90 € Ov-hinta 

0
OSKIA Skincare Super 16 Serum (30ml)
OSKIA Skincare Super 16 Serum (30ml)

107 € 114 € Ov-hinta 

0

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄