Editor's choice / Hello Hydration

Hello Hydration

Intensiivistä kosteutusta, kyllä kiitos!

Kevät on jo todella lähellä, mutta viime aikojen (lievästi sanottuna) vaihteleva sää saa ihon kaipaamaan kosteutta enemmän kuin koskaan. Biotherm Aquasource-sarja on tehokosteuttavien tuotteiden parhaimmistoa, jotka jättävät ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi. Listasimme Aquasource-suosikkimme, lue lisää ja löydä uusi ihonhoitorutiinisi.


Kevyt tehokosteuttaja.

Oletko kyllästynyt raskaisiin ja paksuihin kosteusvoiteisiin, jotka jättävät ihon tahmaiseksi? Höyhenenkevyen koostumuksensa ansiosta Biotherm Aquasource Serum Bi Phase -seerumi imeytyy ihoon nopeasti ja kosteuttaa intensiivisesti kuivimmankin ihon. Seerumi luo täydellisen pohjan myös sitä seuraaville ihonhoitotuotteille.


Geeli, voide vai geelivoide?

Jos olet kuin me, on tuotteiden koostumus todella tärkeä osa ihonhoitoa ja sillä on merkitystä, miltä tuotteet tuntuvat iholla. Biothermin kosteuttava ihmetuote Aquasource on saatavana kolmessa eri muodossa: geelinä, geelivoiteena ja voiteena. Me olemme ihastuneet raikkaaseen geeliin, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja jättää ihon ihanan sileäksi!

Aquasource.

Suodatin
17 tuotetta