Hemmottelua hiuksille

Omista koti-ilta hiustesi hemmottelulle.

Suunnitteletko hemmottelun täyteistä spa-iltaa kotona? Kasvonaamiot ja vartalokuorinnat ovat ihania, mutta ei kannata unohdaa hemmotella myös hiuksia. Meillä on antaa muutama vinkki hoitavista hiustuotteista, joilla saat pidennettyä hemmottelurutiiniasi ja samalla vahvistettua hiuksiasi.


Scrub, scrub, scurb.

Miltä kuulostaisi perustavanlaatuinen syväpuhdistus hiuksille ja hiuspohjalle? Fusio Scrubs -hiuskuorinnat Kérastaselta kuorivat hiuspohjaasi tehokkaasti poistaen ylimääräisen talin ja kuolleet ihosolut samalla, kun vaahtoava koostumus puhdistaa hiuksesi tavallisen shampoon tapaan. Valitse Purifying, jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja ja Soothing, jos hiuspohjasi on normaali tai herkkä.


Hemmottelua tehohoidolla.

Mikä sopisikaan koti-iltaan paremmin kuin hiusten tehohoito? Meistä se ainakin kuulostaa täydelliseltä! Kosteuttava ja pehmentävä All Soft Heavy Cream -tehohoito Redkeniltä on täydellinen hemmotteluhoito. Vaurioituneille hiuksille suosittelemme L’Oréal Professionnel Absolut Repair Gold Instant Resurfacing Masque -tuotetta, joka korjaa ja vahvistaa hiusten rakenteita.


Ennen nukkumaanmenoa.

Ennen kuin painat pään tynyyn, levitä hiuksiin hiusseerumia ja anna sen vaikuttaa yön yli. Shu Uemuran Ultimate Reset Serum on vaurioituneille hiuksille tarkoitettu korjaava seerumi, joka sisältää lämpösuojan ja sopii siksi käytettäväksi myös ennen hiusten muotoilua. Yksi suosikeistamme, Kérastasen Nutritive 8h Magic Night Serum, tekee kuivista hiuksistasi yön aikana silkinpehmeät. Kokeile ja ihastu!

Löydä tuotteet hiusten hemmotteluun.

Suodatin
6 tuotetta
Redken All Soft Heavy Creme (250ml) Y
Redken All Soft Heavy Creme (250ml)

24 € 30.90 € Ov-hinta 

4
Shu Uemura Ultimate Reset Serum (30ml) Y
Shu Uemura Ultimate Reset Serum (30ml)

37.90 € 37.90 € Ov-hinta 

0
L'Oréal Professionnel Absolut Repair Gold Instant Resurfacing Masque
250ml 500ml
Y
Kerastase Fusio Scrub Purifying (250ml) Y
KérastaseKerastase Fusio Scrub Purifying (250ml)

53.90 € 53.90 € Ov-hinta 

0
Kerastase Fusio Scrub Soothing (250ml) Y
KérastaseKerastase Fusio Scrub Soothing (250ml)

49 € 53.90 € Ov-hinta 

0
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum (90ml) Y
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum (90ml)

33 € 49.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄