Hoida hyperpigmentaatiota näillä tuotteilla

Eroon pigmenttiläiskistä.

Useimmilla meistä on epätasaisuuksia ihonsävyssämme. Pigmenttierot tulevat esiin etenkin lämpimän kesän jälkeen, kun olemme viettäneet aikaa auringossa. Auringolle altistuminen lisää melaniinintuotantoa ihossa, mikä vuorostaan voi aiheuttaa pigmenttiläiskien syntymistä. Aurinkosuoja ja antioksidantit ovat tärkeitä työkaluja pigmenttiläiskien ehkäisemiseen, mutta jos pigmenttiläiskiä on jo ehtinyt syntyä, tutustu vinkkeihimme, joilla häivytät ei-toivotut pigmenttierot iholtasi.


Verso.

Ensiksi haluamme esitellä tuotteen, joka sinun on helppo lisätä ihonhoitorutiiniisi. Kyseessä on tehokas täsmähoito, joka sisältää tuotemerkin tunnetun ainesosayhdistelmän; retinol 8, niasiiniamidi ja kurkuma. Nämä ainesosat tekevät Dark Spot Fix -tuotteesta täydellisen työkalun hyperpigmentaatioiden hoitoon ja melaniinin ylituotannon ehkäisemiseen. Tuote sisältää suuren pitoisuuden retinol 8:a, joka on 8 kertaa tehokkaampaa kuin tavallinen retinol. Juuri nyt saat sitä paitsi toisen kappaleen tuotetta kaupan päälle, kun ostat yhden Dark Spot Fix -tuotteen.


Darphin.

Darphinin valikoimasta löydät useita tuotteita hyperpigmentaation hoitoon. Melaperfect-sarjan tuotteet on luotu juuri tätä varten. Anti-dark Spots Perfecting Treatment ja Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20  ovat täydellinen parivaljakko tasoittamaan ihonsävyä. Lisää nämä tuotteet rutiiniisi puhdistuksen ja seerumin jälkeen. Ihosi saa tasaisemman sävyn lähes välittömästi ja saat samalla tehokkaan suojan ihon vaurioitumista vastaan, kiitos SPF 20 suojakertoimen ja antioksidanttien.


Malin+Goetz.

Malin+Goetzin valikoimasta haluamme esitellä todellisen monitoimituotteen. Resurfacing Glycolic Pads on nimittäin tuote, joka poistaa kuolleita ihosoluja, stimuloi kollageenin tuotantoa, supistaa ihohuokosia ja häivyttää hyperpigmentaatiota. Lopputulos on kirkkaampi ja tasaisempi iho. Tuotteen salaisuus piilee glykolihapossa, joka on vahva ja tehokas monivaikutteinen happo. Suosittelemme siksi, että testaat tuotetta ensin iholla nähdäksesi, miten ihosi reagoi. Pyyhi iho lapuilla iltaisia, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele sen jälkeen pois.


Dr. Barbara Sturm.

Myös Dr. Barbara Sturm tarjoaa tuotteita tähän tarkoitukseen. Brightening Serum sisältää kasviperäisiä uutteita, jotka muun muassa kirkastavat ihoa ja tasoittavat ihon sävyä samalla suojaten sitä vapailta radikaaleilta ehkäisten tulevia pigmenttiläiskiä. Tuotemerkki tarjoaa muutakin kuin ihonhoitoa tämän ongelman ratkaisemiseen. Brightening Food on ravintolisä, joka sisältää Hydroxytyrosolia, joka on ihoa kirkastava antioksidantti. Yhdistä ravintolisä muihin Brightening-sarjan tuotteisiin maksimoidaksesi vaikutukset.

Osta tuotteita.

Suodatin
6 tuotetta
Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20 (50ml)
Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20 (50ml)

59.90 € 74.90 € 74.90 € Ov-hinta 

1
Verso Dark Spot Fix (15ml)
Verso Dark Spot Fix (15ml)

71 € 97.90 € Ov-hinta 

0
Dr. Barbara Sturm Brightening Food
Dr. Barbara Sturm Brightening Food

75 € 75 € Ov-hinta 

0
Dr. Barbara Sturm Brightening Serum (30ml)
Dr. Barbara Sturm Brightening Serum (30ml)

295 € 295 € Ov-hinta 

0
Darphin Melaperfect Anti-Dark Spots Perfecting Treatment (30ml)
Darphin Melaperfect Anti-Dark Spots Perfecting Treatment (30ml)

71.10 € 87.90 € 87.90 € Ov-hinta 

0
Malin+Goetz Resurfacing Glycolic Pads (50pcs)
Malin+Goetz Resurfacing Glycolic Pads (50pcs)

55.90 € 55.90 € Ov-hinta 

0

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄