Hoida ihoa mineraaleilla

Ihonhoitoa mineraaleilla.

Omorovicza-tuotteissa yhdistyy unkarilainen ihonhoitoperinne ja uusin anti-aging -teknologia. Tuotemerkki on uusi tuttavuus meillä Bangerheadilla, mutta olemme jo ehtineet ihastua tuotteisiin. Kokosimme yhteen ihonhoitosuosikkimme!


Queen of Hungary Mist.

Anna ihollesi kuninkaallista ylellisyyttä! Queen of Hungary Mist -suihke on Omorovicza-tuotesarjan suosikki, jonka on suosion takana on sen samalla virkistävä, kosteuttava ja nuorentava vaikutus. Suihkeen salaisuus on muun muassa unkarilainen terminen vesi, joka on pullollaan mineraaleja.Thermal Cleansing Balm.

Thermal Cleansing Balmissa yhdistyvät luonnolliset kasviuutteet, unkarilaisista lähteistä peräisin olevat termisen veden mineraalit ja useat eri vitamiinit. Thermal Cleansing Balm on palkittu kasvojen ja meikin puhdistaja, joka puhdistaa ihon epäpuhtauksilta hellien sitä samalla mineraaleilla.Deep Cleansing Mask.

Deep Cleansing Mask on täynnä ihania mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja kuparia, joista kiitos kuuluu tietysti unkarilaiselle termiselle mineraalivedelle! Syväpuhdistava naamio tasoittaa ihon sävyä samalla, kun se tekee ihosta mattapintaisemman, virkistää ja tuo iholle ihanaa hehkua. 

Tutustu uutuuksiin.

Suodatin
4 tuotetta
Omorovicza Acid Fix (30ml) Y
Omorovicza Acid Fix (30ml)

97.90 € Ov-hinta 

0
Omorovicza Elemental Emulsion (50ml) Y
Omorovicza Elemental Emulsion (50ml)

105.90 € Ov-hinta 

0
Omorovicza Rejuvenating Night Cream (50ml) Y
Omorovicza Illuminating Moisturiser (50ml) Y