Hourglass Equilibrium -tuotesarja

Löydä täydellinen tasapaino ihonhoitorutiiniisi
Hourglass Equilibriumin avulla.

Kun ihosi on epätasapainoissa, se voi tuntua kuivalta, ärtyneeltä, kiristävältä tai rasvaiselta. Tasapainoisen ihon saavuttaminen alkaa ihon luonnollisen tilan palauttamisesta, jota iho saa takaisin sen hyvinvoivan ja pehmeän tilan. Tähän ajatukseen perustuu Hourglass Equilibrium Collection. Tuotesarjan sankariainesosa on Cell Balancing Complex, joka on uniikki yhdistelmä tehokkaita, kesviperäisiä lipidejä, jotka tasapainottavat, palauttavat ja uudistavat ihon suojakerrosta. Hourglass-tuotteet ovat sitä paitsi tuttuun tapaan myös vegaanisia ja cruelty-free.


Kosteuttava puhdistusvaahto.

Jokainen ihonhoitorutiini alkaa puhdistuksesta. Uusi Equilibrium Rebalancing Cleanser on täyteläinen puhdistusvaahto, joka poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti ja antaa samalla iholle intensiivistä kosteutusta. Agastache Mexicana Flower -uute lukitsee kosteuden ihoon ja lievittää tulehdustiloja. Harmaa ja stressaantunut iho saa välittömästi uutta hehkua. Käytä aamuin-illoin palauttaaksesi ihon tasapainon. 


Tasaisempi iho essencen avulla.

Onko ihosi pintakuiva? Silloin essence voi olla vastaus ongelmaasi. Uutuus Equilibrium Restoring Essence on tärkeä osa tasapainottavaa ihonhoitorutiinia. Taputtele superkosteuttava essence ihoon kunnes se imeytyy ja luot ihollesi tehokkaan suojan ilman saasteita vastaan. Vinkki: Käytä tuotetta meikin pohjustamiseen luodaksesi pehmeän, kosteutetun ja tasaisen pohjan, joka saa meikkisi näyttämään paremmalta!


Pehmeä silmänympärysvoide.

Anna silmillesi niiden ansaitsemaa huomiota Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm -silmävoiteella. Tämä maaginen voide antaa silmänympärysihollesi välitöntä kosteutusta, joka kestää jopa 8 tunnin ajan. Voide tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä lievittää turvotusta. Ihosi saa upean hehkun! Levitä silmänympärysiholle hellävaraisesti joka ilta.


Must-have-tuotteet tasapainoiseen ihoon.

Kai tiedät, että SPF-suojakertoimen käyttäminen on tärkeää ympäri vuoden? Equilibrium Day Fluid med SPF30 -suojakertoimella on kevyt mutta tehokas päivävoide, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa samalla parantaen sen rakennetta. Ihosolumme korjaantuvat yön aikana ja Equilibrium Night Skin Active Serum vauhdittaa tätä prosessia suojaten ihoa ikääntymisen merkkien syntymiseltä ja nopeuttaen ihosolujen uudistumista. Innovatiivinen teknologia tuotteessa auttaa aktiivisia ainesosia tunkeutumaan ihoon nopeasti ja luoden siten näkyviä tuloksia.

Osta Hourglass Equilibrium Collection -tuotteita.

Suodatin
7 tuotetta
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser Travel (27ml)
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml)
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml)

61.90 € 61.90 € Ov-hinta 

0
New
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser (110ml)
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser (110ml)

49.90 € 49.90 € Ov-hinta 

0
New
Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm
Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm

89.90 € 89.90 € Ov-hinta 

0
New
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid

107.90 € 107.90 € Ov-hinta 

0
Hourglass Equilibrium Biomimetic Skin Active Serum Travel Size
Hourglass Equilibrium Biomimetic Skin Active Serum
Hourglass Equilibrium Biomimetic Skin Active Serum

325.90 € 325.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄