Hyaluronihappoa sisältävä meikkivoide

Lisää hyaluronihappoa, kiitos.

Mikä olisikaan parempi yhdistelmä kuin hyaluronihappo ja meikki? Ei mikään! Meikki, joka samalla hoitaa ihoa on täydellinen yhdistelmä ja By Terry on tästä samaa mieltä. Heidän valikoimastaan löydät useita tuotteita, jotka sisältävät tämän kombon ja nyt tähän valikoimaan on lisätty vielä yksi tuote: uutuus Hyaluronic Hydra-Foundation. Haluamme ehdottomasti tuoda esiin tätä uutuutta, jotta sinulla on mahdollisuus tutustua siihen. Kerromme kaikista sen hyödyistä alla.


Kerrostettava peittävyys.

Tämä nestemäinen meikkivoide soppii kaikille ihotyypeille, mutta parhaiten kuivalle iholle, sillä voide kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Tuotteen koostumus on kevyt ja tuntuu erittäin miellyttävältä iholla. Peittävyys riippuu siitä, miten paljon tuotetta käytät. Kaksi tippaa antaa kevyen peittävyyden, neljä tippaa keskivahvan ja kuusi tippaa vahvan peittävyyden.


Löydä oma sävysi.

Voit valita oikean sävyn 15 eri sävyn joukosta, mikä voi kuulostaa monimutkaiselta, vaikkei ole sitä lainkaan. Sävyt on jaettu kylmiin, neutraaleihin ja lämpimiin pohjasävyihin. Jokainen pohjasävykategoria sisältää viisi eri sävyä, joten kun olet löytänyt pohjasävysi voit valita viidestä eri vaihtoehdosta oikean. Sävy 100 on aina vaalein ja sävy 500 tummin.

Tutustu uutuuteen.

Suodatin
1 tuotetta
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation

alk.45 € alk.57.90 € Ov-hinta 

1

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄