Hyaluronihappoa uudessa muodossa

By Terry Hyaluronic nyt uudessa muodossa.

By Terryn valikoimassa on useita hyaluronihappoa sisältävää tuotetta. Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka auttaa ihoa kiinteytymään, parantaa kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä. Lisäksi se suojaa ihoa ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta samalla korjaten ihon vaurioita. Tätä kaikkea on superainesosa, jonka löydät By Terryn Hyaluronic-tuotesarjan tuotteista. Tuotesarjassa on nyt uusi tulokas, jonka esittelemme tarkemmin alla.


Menestystarinan alku.

Tuote, josta Hyaluronic-sarjan menestystarina alkoi on By Terry Hyaluronic Hydra-Powder. Tämä läpinäkyvä kiinnistyspuuteri jättää ihollesi upean tasaisen pinnan ja on vuosien aikana noussut suureen suosioon. Tuote sopii täydellisesti meikin viimeistelyyn ja jättää luonnollisen mattalopputuloksen. Se sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle, sillä se ehkäisee kiiltoa koko päivän ajan.


Tuoteperheen uusin jäsen.

Tuoteperheeseen on nyt lisätty uusi jäsen, jonka ominaisuudet vastaavat pitkälti edellä mainittua klassikkoa. Uutuus By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder, jättää ikonisen edeltäjänsä tapaan upean, luonnollisen mattapinnan iholle, mutta tulee kompaktissa muodossa. Voit siis odottaa tältä tuotteelta samaa lopputulosta. Valitse vain sinulle mieluisampi koostumus.


Enemmän peittävyyttä.

Tiesitkö, että Hyaluronic Hydra-Powder löytyy myös sävytettynä versiona kahdeksassa eri sävyssä? Jos kaipaat enemmän peittävyyttä samoilla hoitavilla ominaisuuksilla, valitse Hyaluronic Hydra Foundation. Voit mukauttaa tuotteen peittävyyttä oman makusi mukaan ja tuote sisältää vieläpä SPF30-suojakertoimen. Nämä kaikki hoitavat suosikit löydät alta.

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder

42 € 44.90 € Ov-hinta 

0
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)

45 € 47.90 € Ov-hinta 

6
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation

alk.45 € alk.58.90 € Ov-hinta 

1
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil

45 € 47.90 € Ov-hinta 

1

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄