Hyvästit pintakuivalle iholle

Kosteutusta Versolta.

Sano hyvästit kuivalle ja hilseilevälle iholle. Verson valikoimasta löydät nimittäin runsaasti kosteuttavia ihonhoitotuotteita, joilla hoidat pintakuivaa ihoa tehokkaasti. Esittelemme nyt muutaman suosikkimme, joilla saat taattuja tuloksia.


Seerumi.

Jos haluat lisätä ihonhoitorutiiniisi aimoannoksen kosteutusta, suosittelemme Hydration Serum -tuotetta. Tämä kasvoseerumi takaa nopeita tuloksia pitkäkestoisin vaikutuksin. Lipidit ja öljyt kaurasta auttavat ihoasi kamppailemaan kuivuuden aiheuttamia iho-ongelmia vastaan. Lisäksi tuotteessa on niasiiniamidia, joka vahvistaa ihon suojakerrosta sekä hiivauutetta, joka on hyaluronihapon tuotantoa tehostava hydrolyseraatti.


Päivävoide.

Kesällä kosteusvoide kannattaa päivittää mahdollisimman kevyeen versioon, joka imeytyy nopeasti. Meidän suosituksemme on Daily Facial Fluid. Tämä päivävoide sisältää retinol 8, niasiiniamidia ja kurkumaa, jotka lievittävät ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Vaikka tuote sisältää retinolia, on tämä retinolin muoto hellävarainen ja sopii hyvin päiväkäyttöön. Voide sisältää tietenkin myös hyaluronihappoa, joka on täydellinen ainesosa ihon tehokkaaseen kosteutukseen.


Yövoide.

Iltarutiiniin suosittelemme täyteläisempää Nourishing Cream -yövoidetta. Aivan kuten seerumi, tämä tuote sisältää niasiiniamideja sekä kauran lipidejä ja öljyjä. Näiden ainesosien yhdistelmä luo yövoiteen, joka antaa ihollesi yön aikana runsaasti kosteutusta, jotta voit aamulla herätä kosteutettuun, pehmeään ja sileään ihoon. Niasiiniamidi on antioksidantti, joka nopeuttaa solujen uusiutumista sekä ihon lipidientuotantoa. Nämä ominaisuudet sitovat kosteutta ihoosi ja voit niiden ansiosta nauttia pitkäkestoisista vaikutuksista.


Kasvonaamio.

Aina silloin tällöin saatat haluta antaa ihollesi extrahemmottelua kasvonaamion muodossa. Deep Hydration Mask on liinanaamio, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja samalla auttaa ihoasi säilyttämään kosteuden pidempään. Aseta liinanaamio puhtaille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 20 minuutin ajan. Poista tämän jälkeen naamio kasvoilta ja hiero ylimääräinen tuote kasvoihin kunnes se imeytyy. Lopputuloksena hehkuvan kostea iho, joka pysyy kosteutettuna jopa 120 tunnin ajan(!).

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Verso Deep Hydration Mask (25g) Y
Verso Deep Hydration Mask (25g)

14.90 € 14.90 € Ov-hinta 

0
Verso Hydration Serum (30ml) Y
Verso Hydration Serum (30ml)

82 € 83.90 € Ov-hinta 

0
Verso Nourishing Cream (50ml) Y
Verso Nourishing Cream (50ml)

86 € 88.90 € Ov-hinta 

0
Verso Daily Facial Fluid (50ml) Y
Verso Daily Facial Fluid (50ml)

86 € 88.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄